Maak kennis met Beeld Bellen

  • thuis vanuit je eigen vertrouwde omgeving werken aan jezelf
  • je behoeft niet te reizen
  • er is geen wachtlijst
1

Maak gratis kennis met ons

Ervaar de kracht van online contact
2

Maak je eerste afspraak online

Start op je eigen gekozen tijd.
3

Log in

Na de ontvangen code log je gewoonweg thuis in
personapraktijk.nl/beeld bellen

Beeld Bellen bij Persona is vanuit je eigen vertrouwde omgeving contact maken. Een online consult is dan ook vooral laagdrempelig.  Onderzoek heeft uitgewezen dat het voor vele klachten even effectief is dan een fysiek consult.

Daarnaast kan videobellen jou een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld wanneer reizen voor jou fysiek of mentaal lastig is. Waardoor je niet bij ons in Appingedam of Winschoten kunt komen.

Maar het is ook vooral praktisch. Zo hebben Jasper en Marjolein dit althans ervaren. Jasper is werkzaam als controller en Marjolein als verpleegster binnen het UMCG. Samen hebben ze drie kinderen. De tijd binnen het gezin dient daardoor nauwlettend worden afgestemd. Een geschikte tijd voor therapie te vinden bleek lastig.

Zo is er gekozen voor contact met video bellen. Beiden hebben dit voordelig en als een uitkomst ervaren.

Het kan ook zijn onlinetherapie een uitkomst is omdat je (momenteel) niet durft te reizen. Of dat beeld bellen gewoon bij jou past. Online behandelen is voor veel klachten bewezen net zo effectief als behandelen op locatie.

Dat is niet alleen onze ervaring. Maar vooral ook de ervaring van Claudia Bockting. Zij is als hoogleraar klinische psychologie en psychiatrie verbonden aan het UMC. Zij heeft naar de effectiviteit van onlinetherapie jarenlang onderzoek gedaan.

Voor onderstaande psychische klachten en gezond afvallen is beeld bellen geschikt:

Voor mij is online contact bij Persona een uitkomst geweest. Ik voelde me angstig, gespannen en erg onrustig. Enkele sessies hebben ervoor gezorgd dat ik me weer veel beter kan focussen.

Andrea de W. - Groningen

Beeld Bellen is praktisch en heel eenvoudig toepasbaar.

Beeld Bellen praktisch gezien

De standaardtijd voor online contact is 45 minuten.  De ervaring leert dat dit voldoende is. Heb je behoefte om meer tijd te reserveren? In het blok hieronder, op afspraak maken, kun je kiezen. Wil je 60 minuten reserveren?  Dan klik je op online60.

Voorbereiden op Beeld Bellen

Na je aanmelding krijg je van ons de definitieve bevestiging. Daarnaast een link. Deze is bedoeld om je NAW gegevens vast te leggen. Bijgesloten is een korte vragenlijst. Hierin kun je aangeven wat je klachten zijn. Waarmee je kampt. Waar je tegen aan loopt.

Tijdens de eerste sessie nemen we jouw hulpvraag door. Daarna kunnen we gelijk starten met het aanbieden van contact online.

Vragen en antwoorden

De meest gestelde vragen en antwoorden vindt je hier.

Staat jouw vraag er niet bij. Bel ons gerust of stuur een bericht.

Lees hoe anderen beeld bellen met Persona hebben ervaren

Ik heb eerst als best wel spannend ervaren. Zag wat op tegen de camera. Doch na verloop van tijd merk je het helemaal niet meer. Het is net alsof je tegenover elkaar zit. Ik heb het als erg positief ervaren

Janneke P - Loppersum

Een aanrader. Zonder meer. Wat praktisch en daarnaast goed. Ik kon vanuit thuis net als in de praktijkruimte aan mijn klacht werken. Nee, ik heb het nogmaals als zeer praktisch ervaren vooral ook met mijn kinderen thuis. De communicatie verliep erg positief evenals de techniek.

Geert W - Winschoten

Fijn dat het kon en nog kan. Ik heb lang getwijfeld. Doe ik het wel of niet. Uiteindelijk heb ik het dan toch gedaan. Ik was zeer verrast door de uitwerking ervan. Het heeft mij in ieder geval ontzettend geholpen.

Clarissa G - Bedum