Maak kennis met Beeld Bellen

Meer en meer is er de aandacht voor beeld bellen. Zo ook binnen onze praktijk. Thuis vanuit je eigen vertrouwde omgeving werken aan jouw hulpvraag. Voor vele klachten werkt dit uitstekend.

1

Maak gratis kennis met ons

Ervaar de kracht van online contact
2

Maak je eerste afspraak online

Start op je eigen gekozen tijd.
3

Log in

Na de ontvangen code log je gewoonweg thuis in
personapraktijk.nl/beeld bellen

Beeld Bellen met onze praktijk is vanuit je eigen vertrouwde omgeving contact maken. Een online consult is dan ook vooral laagdrempelig.  Onderzoek heeft uitgewezen dat het voor vele klachten even effectief is dan een fysiek consult. Daarnaast kan het voor jou praktisch zijn.

Online behandelen is voor veel klachten net zo effectief als behandelen op locatie.

Dat is niet alleen onze ervaring. Maar vooral ook de ervaring van Claudia Bockting. Zij is als hoogleraar klinische psychologie en psychiatrie verbonden aan het UMC. Zij heeft naar de effectiviteit van online therapie jarenlang onderzoek gedaan.

Voor onderstaande psychische – en lichamelijke klachten is beeld bellen o.a. geschikt:

Voor mij is online contact bij Persona een uitkomst geweest. Ik voelde me angstig, gespannen en erg onrustig. Enkele sessies hebben ervoor gezorgd dat ik me weer veel beter kan focussen.

Andrea de W. - Groningen

Beeld Bellen is praktisch en heel eenvoudig toepasbaar.

Beeld Bellen praktisch gezien

De standaardtijd voor online contact is 60 minuten.  De ervaring leert dat dit voldoende is.

Voorbereiden op Beeld Bellen

Na je aanmelding krijg je van ons de definitieve bevestiging met de link. Daarnaast bijgesloten een korte vragenlijst + een link om je NAW gegevens aan te vullen. nemen we jouw hulpvraag door. De eerste sessie is de intake. Daarna stemmen we een vervolgafspraak af voor behandeling.

Vragen en antwoorden

De meest gestelde vragen en antwoorden vindt je hier.

Staat jouw vraag er niet bij. Bel ons gerust of stuur een bericht.

Lees hoe anderen beeld bellen met Persona hebben ervaren

Voor mij een uitkomst omdat ik woonachtig ben in de provincie Utrecht. Ik was best wel sceptisch. In die zin omdat ik eerder face to face contacten had gehad elders. Echter ben ik uitermate tevreden over deze manier van contact maken. Je moet het gewoon ervaren.

Rosanne

Praktisch en voor mij erg geschikt. Ik woon buiten de provincie Groningen. De communicatie verliep erg positief evenals de techniek. Het was wel even wennen maar ik ben er erg positief over.

Hendrik - Lemmer

Fijn dat het kon en nog kan. Ik heb lang getwijfeld. Doe ik het wel of niet. Uiteindelijk heb ik het dan toch gedaan. Ik was zeer verrast door de uitwerking ervan. Het heeft mij in ieder geval ontzettend geholpen.

Mia D. - Hoogkerk