Praktisch – Gezond – Natuurlijk

Bereik jouw gezond gewicht met de methode Oerslank

Ontdek jouw persoonlijke handleiding op de weg naar een gezond gewicht en lichaam.

 

Waarom zij wel en ik niet

Zo werkt de methode Oerslank

Gezond afvallen met de methode Oerslank is jouw uitdaging. Hoe bereik jij jouw gezond gewicht op een natuurlijke en vooral gezonde wijze. Nou daar worstelen nogal wat mensen mee hoor. Niet voor niets kampt een groot deel van ons met overgewicht. En dat is een risico factor voor tal van gezondheidsklachten maar ook je immuunsysteem komt onder druk te staan.

Gezond afvallen met de methode Oerslank gaat jou ondersteunen in jouw doel. En dat op een vooral natuurlijke en wetenschappelijk onderbouwde wijze.

Dus kom in actie en vraag je gratis kennismakingsgesprek aan. Dit kan face to face in Appingedam of Winschoten. Maar het kan ook online via beeldbellen.

Ben jij ook zo'n jojo jogger?

De methode Oerslank ondersteunt jou om een gezond en natuurlijk af te vallen.

De methode Oerslank ondersteunt jou om gezond en natuurlijk af te vallen zonder een crash dieet.

En……. wat heb jij allemaal ondernomen om jouw ideaal gewicht te bereiken. Is het gelukt? Of ben je ook zo’n jojo jogger. Waarmee ik bedoel dan weer plussen, dan weer minnen en het resultaat is geen ideaal gewicht. Dat is dan best balen toch? Immers je investeert. Je maakt er tijd voor vrij. Je laat al die lekkere dingen staan. En een blijvend resultaat blijft uit. Je begrijpt er helemaal niets van. Je kunt dan concluderen zonder het te begrijpen “waarom zij wel en ik niet”

Ook ik was zo’n jojo jogger. Totdat er ineens dat inzicht ontstond. Een gewicht die bij mij past. Hoe het werkt in je lichaam, wat de invloed van je genen zijn, en met name de rol van de omgevingsfactoren. Daarnaast het inzicht dat ik nooit dat maatje 38 zal krijg en maar wel maatje 42. Het zijn de puzzelstukjes die voor bewustwording zorgen. Hoe je lichaam werkt, de rol van stress , beweging, voeding en als die stukjes in elkaar vallen zul je pas gaan afvallen.

Een gezond natuurlijk gewicht en lichaam dat is harmonie. Balans. En het fijne is dat de methode Oerslank je daarin helemaal ondersteunt. Stapje voor stapje werken aan je lichaam, het is maatwerk. Jouw lichaam is niet hetzelfde als van een ander, er zijn en blijven verschillen. Echter waar het om gaat is een gewicht wat bij jou past. Waar jouw lichaam en geest zich gezond bij voelt. En tot uitdrukking komt in balans!

personapraktijk.nl/gezond afvallen/ vrouw met shake

Ontdek de Oerslank methode

Binnen Persona werk ik, Gerda, ontzettend graag met deze methode. Jij krijgt daarin veel achtergrondinformatie over de werking van je lichaam. Ondersteunend daarin adviezen en….. een ruime keuze aan recepten om je leefstijl te kunnen veranderen. Zo bereik jij jouw optimale gezondheid.

Daarnaast bied ik je adviezen en inzichten vanuit mijn andere specialisaties. Het is juist deze combinatie die uitstekend werkt.

Deze methode is geschikt voor jou wanneer:

  • jij niet tevreden bent met je gewicht en je je niet gezond voelt
  • je alles al geprobeerd hebt om af te vallen
  • je bereid bent om jezelf te verdiepen in de achtergrond van jouw gewichtsprobleem
  • jij jouw levensstijl serieus onder de loep te nemen
  • jij op een gezonde manier, die bij jou past gewicht wilt kwijtraken
  • je het zat bent om al de oordelen over jouw gewicht te moeten aanhoren

En…..is er herkenning? Dan is gezond, en verantwoord, afvallen met deze methode zeker iets voor jou!

Door middel van het Oerslank werkboek, enkele consulten , ga je actief aan de slag. Daardoor wordt het je duidelijk waar het wringt en wat aandacht behoeft. Door deze methode ga jij je ongetwijfeld energieker voelen en …………..krijg je een voor jou gezond gewicht. En je zult je dan niet meer afvragen “waarom zij wel en ik niet”.

Eindelijk weet ik hoe mijn lichaam werkt. En dat dit beduidend anders is dan bij mijn vriendin en buurvrouw

Marianne K - Appingedam

Hoe Marianne gezond afviel door de methode oerslank

Marianne, een vrouw van 42 jaar is management assistente. Haar partner is verkoopleider. Samen hebben ze twee kinderen 12 en 14 jr. Ze geeft aan dat ze een druk gezinsleven hebben. Het werk, het sporten van de meiden, de huishouding en sociale contacten. Weinig tijd voor zich zichzelf, wat ze als niet prettig ervaart.

Na de geboorte van de meiden zijn de extra kilo’s niet meer verdwenen, ik ben net zo’n jojo een paar kilo eraf en er weer bij, maar dan ook nog een extraatje erbij. Ik heb alle trends gevolgd, Sonja Bakker, de Weight- Watchers, Cambridge, noem het maar op.

Het is in het begin heel makkelijk, je houdt je keurig aan het lijstje wat je wel en niet mag eten en dan val je wel af. Maar na een poosje lukt het niet meer, altijd die onverklaarbare behoefte aan zoetigheid. Ik heb ook het gevoel dat ik mijn lichaam niet begrijp. Ik kan soms heel sterk op bepaalde voedingsstoffen reageren. Een opgeblazen gevoel, last van de darmen, vermoeid. Maar ook als ik veel stress heb dan groei ik terwijl iemand anders juist afvalt. Ik wordt er moedeloos van en zou graag weer gezond ,fit en slank willen zijn, als voor de geboorte van de meiden.

Kennismaking met Oerslank

Marianne heeft van een vriendin gehoord dat zij met de methode Oerslank werkt. Het is een gids, een persoonlijke handleiding .Het geeft je inzicht in hoe jou lichaam werkt en laat je ontdekken waar het bij jou mis gaat. Je krijgt een duidelijk beeld hoe alles met elkaar verbonden is, je voedingspatroon, je bewegingspatroon en hoe om te gaan met stress.

Marianne is ook met de methode gaan werken. Na een gedegen intake zagen we welke voedingsmiddelen wel en niet geschikt voor haar zijn. Maar vooral ook waarom niet!  Nu na enige maanden voelt zij zich veel energieker. Ze is ruim 7 kilo afgevallen. Ze geeft aan het gevoel te hebben dat ze eindelijk lichamelijk weer in balans komt,. Maar zo ook geestelijk.

Inzicht door Oerslank

Het allerbelangrijkste inzicht wat ik heb gekregen aldus Marianne’ dat ze eindelijk door krijgt hoe haar lichaam werkt en dat die anders is dan van haar vriendin, of buurvrouw. Ook de meiden en partner Joost voelen zich beter door een veranderd eetpatroon en ze hebben nu een vrolijker moeder en vrouw.

Ik kan het iedereen aanraden!

Lees de recente ervaringen met de methode Oerslank

Diabetes 2 was mijn diagnose. Huisarts gaf aan of medicatie of verandering leefstijl. Daar een sportschool totaal niet bij mij past heb ik voor deze methode gekozen. Ik ben ruim 10 kg afgevallen en mijn suikerwaardes zijn gezond. Daarnaast koop en kook ik bewuster. Ik voel me sinds lange tijd weer gezond.

Henk de V. - Delfzijl

Tja, noem mij dan maar zo'n Jo-jo jogeer zoals Gerda het zegt. Inderdaad dan weer helemaal bij. Even later teleurgesteld. Mijn gewicht was altijd een zorgenkindje. Ik ben erg enthousiast over deze methode. Vooral de begeleiding van Gerda heb ik als ontzettend prettig ervaren. Geen druk, maar uitdaging. Ik beveel haar dan ook erg aan.

Alie K - Winschoten

Het jaarlijks periodiek onderzoek gaf aan dat ik iets moest doen. Naast overgewicht kampte ik met enkele andere gezondheidsklachten. Afvallen was het advies. Nou dan wordt het zoeken. Want overal vind je wel therapeuten. Deze methode sprak mij erg aan. Na mijn kennismaking wist ik het zeker. En dat gevoel heeft gewerkt. Ik voel mij stukken gezonder. Ik beleef weer zowaar plezier aan het koken. Dat was lang weg.

Marjon K - Hoogezand

Maak gratis kennis met ons