Oerslank jouw routeplanner voor een gezond leven

De titel geeft het al aan: Het voelt als niet eerlijk! En dat is het soms ook. Sommige mensen kunnen eten wat ze willen en jij komt alleen maar aan.  Natuurlijk weet jij zelf wel of je dingen doet die het bereiken van je ideale gewicht in de weg staan. Maar in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is er wel degelijk een verschil in lichamelijke samenstelling en energievoorziening per individu. Maar wat is jouw lichaamssamenstelling? Hoe is jouw bouwplan? Waarom lukt het jou niet om af te vallen? Of aan te komen? De methode Oerslank is geschikt voor jou als:

  • Je niet tevreden bent met je gewicht en je je niet gezond voelt
  • Je alles al geprobeerd hebt om af te vallen
  • Je bereid bent om jezelf te verdiepen in de achtergrond van jouw gewichtsprobleem
  • Je bereid bent om je levensstijl serieus onder de loep te nemen
  • Je op een gezonde manier, die bij jou past gewicht wilt kwijtraken
  • Je het zat bent om al de oordelen over jouw gewicht te moeten aanhoren

En…..is er herkenning? Dan is afvallen met oerslank zeker iets voor jou!

Hoe de methode oerslank werkt

Oerslank is een beproefde methode/stappenplan die jou inzicht biedt in hoe jouw lichaam functioneert.  Met deze methode leer je jouw lichaam meer dan kennen en hoe deze reageert op:

  • Voeding
  • Beweging
  • Stress of onverwerkte emotionele zaken.

Door middel van het Oerslank werkboek en enkele consulten ga je actief aan de slag. Daardoor wordt het je duidelijk waar het wringt en wat aandacht behoeft. Door deze methode ga jij je ongetwijfeld energieker voelen en krijg je een voor jou gezond gewicht.

Oerslank

 

Afspraak maken of eerst wat meer informatie?

Je kunt mij Gerda daartoe bereiken via 1 van onderstaande telefoonnummers. Wil je graag dat ik je terugbel? Vul dan het Bel Mij Terug formulier in. Stuur je liever een bericht dan is er het contactformulier.

Wil je direct contact met ons?

Vul dan hieronder je telefoonnummer in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld

Of neem contact met ons op

locatie Appingedam: 0596 – 68 10 52
locatie Winschoten: 0597 – 72 68 06

Het afvallen was voor mij altijd al een uitdaging. Dan viel ik weer af, dan kwam ik weer behoorlijk aan. Ineens was ik het zat. Contact gezocht met Gerda en nu naar volle tevredenheid al maanden een stabiel gewicht.

Eigenlijk durfde ik in de weekeinden en op verjaardagen niets meer extra's te eten. Ik had het gevoel niet meer te leven. Dat zorgde alleen maar voor spanning. Ik was het zat en heb contact gezocht met Gerda. Om een lang verhaal kort te maken: ik leef weer en gezond!

Nou ik heb mijn leefstijl drastisch herzien! Wat een bevalling. Maar wat heeft dit mij wat opgeleverd. Ik voel me gezonder, fitter en kook stukken gezonder. Doe ook die check en ook jij komt vast en zeker vitaler in het leven te staan. Ik kan je Gerda in elk geval aanbevelen!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.