De ziener ervaart het leven in volle aandacht en kiest bewust zijn eigen pad

ZIEN is een coaching module. Een module ontwikkelt vanuit 40 jaar persoonlijke en praktijkervaring. Zien gaat over JOU en in je relatie tot je werk en zelfontplooiing.  ZIEN is zelfonderzoek om te ontvouwen in wie je bent en vooral wilt zijn.

ZIEN is Coaching en Coaching is ZIEN

‘Je hebt het pas door wanneer je het ziet”, een fantastische uitspraak van Johan Cruijff ooit. De module ZIEN is coaching gerelateerd. Wat wil zeggen dat het gaat over  persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing.

Een module die is ontstaan na 40 jaar ervaring. Waarin jij je meer en meer gaat afstemmen op je zelf. Wie je bent. Je wilt zijn. Zaken waar je tegen aan loopt en die om aandacht vragen. De antwoorden daarop zorgen ervoor dat je meer in aandacht en voluit leeft.

Om voluit te leven is er een voortdurende afstemming nodig. Aandachtsbewustzijn. Want zonder juiste aandacht leef je niet echt. Veelal leef je dan vanuit gewoontes en een begrensd bewustzijn.

ZIEN richt zich op een door jou ingebracht thema. Waardoor het aandacht gaat krijgen. Je gaat ervaren wat in jou om aandacht vraagt. Het richt zich op persoonlijke groei en transformatie. Om van daaruit te leven in wie je in werkelijkheid bent: krachtig, prachtig, vrij, open, gevoelig, creatief, gevoed vanuit levensvuur en stilte.  Echter is deze potentie vaak bedekt door onbewuste gedragspatronen en overlevingsmechanismen gevoed vanuit onverwerkte ervaringen.

Het mooiste geschenk wat jij jezelf ooit kunt geven is die reis. Ont-dekken wie je bent en wilt zijn.

Wanneer wordt het jouw tijd voor ZIEN?

De aanleiding om te starten met ZIEN kan erg verschillend zijn. Je loopt bijvoorbeeld aan tegen voortdurende conflicten in je werk. Waardoor je het lastig vindt om daarmee om te gaan.  Wellicht dat je mensen aanstuurt. Daarin niet altijd goed aanvoelt wat er nodig is.

Het kan ook zijn dat jij jezelf wilt ontplooien. Ontdekken wie je echt bent. Of dat je op een punt in je leven bent gekomen met de vraag:  is dit nu alles?

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen onderzoeken of de weg die ik je kan bieden bij jou past. Daartoe maak ik gebruik van verschillende methoden waarbij als uitgangspunt geldt: ‘zijn waar je bent en onderzoeken wat voor jou belangrijk is’.

Voor meer informatie kun je mij, Meindert, een bericht sturen of bellen. 

In je leven wordt je voortdurend uitgenodigd om te ervaren. Echter is het de levenskunst om die uitnodigingen te zien. Je ziet het vaak niet omdat je ze niet herkent of dat je het toeschrijft aan ’toeval’.  Maar is het wel toevallig dat het gebeurt?

Doordat je het niet ‘ziet’ mis je die uitnodigingen. Die zich voortdurend aandienen om jou ‘wakker te schudden’. Maar doordat je leeft in je eigen vertrouwde wereld blijf je slapen en leef jij jouw leven vanuit het bekende. Want dat is veilig en voelt vertrouwd. Maar leef je dan echt?

Ik was destijds 41 toen een ware crisis zich ontvouwde. Die boodschap heb ik gelukkig begrepen waardoor mijn leven compleet is verandert.

En dat gun ik jou nu ook! Want wordt het niet tijd om te gaan leven?

Vergoeding door werkgever of uitkeringsinstanties

Werkgevers of instanties vergoeden vaak coaching. Informeer bij hen naar de mogelijkheden.