Bedankt!

Hieronder hebben we de recentste ervaringen weergegeven van mensen die ons hebben geconsulteerd. Vanuit ons hart bedanken we jullie!

Gerda van Bruggen en Meindert Telkamp

default image

Al een poosje pijn, moe, slecht slapen en concentreren. Eerst naar de huisarts geweest, daarna naar de reumatoloog. Diagnose fibromyalgie. Zij kon er weinig mee. Teleurgesteld naar huis. Gegoogeld. Persona gevonden. Afspraak gemaakt. Na 4 behandelingen had ik al zoveel meer energie en was mijn pijn nagenoeg weg. Na 6 behandelingen verdween ook de pijn. Naast APS therapie heb ik enkele supplementen gebruikt. Ik ben ontzettend blij hiermee.

Erna W.

25 september 2018

default image

In groepen en in nieuwe omgevingen voelde ik me nooit op mijn gemak. Binnen mijn werk liep ik daarin vast. Op aanraden van de vestigingmanager heb ik hulp gezocht. Ik ben een coaching traject aangegaan bij Meindert. Fijn vond ik het dat ik niet perse behoefde te graven in mijn verleden. We hebben bepaalde gebeurtenissen uitgewerkt waarin ik door zelfonderzoek bij de bron van de angst uitkwam. Een zeer verhelderend proces. Ik ben daardoor echt verandert. Ga met plezier naar mijn werk en binnen mijn werk is het erg gewaardeerd. Meindert beveel ik echt aan. Ik heb hem leren kennen als een geduldige en oprechte man met een gedegen vakkennis.

Willem G te O.P.

1 november 2018

default image

Een fijne jeugd heb ik niet gehad. Ik heb in mijn leven helaas al vele hulpverleners moeten bezoeken. Beetje bij beetje heb ik mezelf wat terug gevonden. Op een bepaald moment kwamen er weer nare beelden voorbij. Ik dacht dat ik ze had verwerkt. Niet dus. Contact gezocht met Persona en ik heb wederom EMDR therapie gehad. Dat had ik al eerder gehad bij een andere instantie doch op de een of andere manier waren ze dan toch niet geheel verdwenen. Na 2 sessies was ik er van af. Meindert is een toffe goser. Ik beveel je hem zeker aan.

Richard S.

1 februari 2019

default image

Altijd had ik wel wat op mezelf aan te merken. Keek ik in de spiegel dan was er altijd commentaar. Ook binnen mijn werk deed ik het nooit goed. Altijd moest het beter of anders. Dit putte mij uit. Ik heb daarvoor hulp gezocht bij Persona na een tip van een collega. Er was gelijk een klik al bij de intake. Dat vond ik zelf ook belangrijk. Na enkele maanden sta ik compleet anders in het leven. Ik kan meer van mezelf genieten en dat hinderlijke commentaar, ach het is er nog wel eens, doch ik trek me er niets meer van aan.

Johanna K. te W

1 maart 2019

default image

Al vele jaren kamp ik met fibromyalgie. Het was zo erg dat ik uren in de week moest inleveren. Ik kon het niet meer aan. Veel ook al geprobeerd. Het hielp allemaal een beetje. Via een zoektocht kwam ik uit bij de praktijk van Gerda van Bruggen. Eerlijk is eerlijk. Ik was sceptisch. Had ook al zoveel geprobeerd. Een uitgebreide aanpak zorgde ervoor dat ik nagenoeg pijn vrij leef nu. Ik voel me tevens stukken fitter en heb ook veel meer zin om dingen te ondernemen. Thuis gaat het nu ook stukken relaxter.

Willeke W te D.

1 mei 2019

default image

Al tijden ben ik al bezig geweest met afvallen. Van weight watchers tot de diëtiste. Daarnaast power slim geprobeerd en de sportschool. Het hielp zeker doch na een tijdje kwam ik weer aan. Ik ben met Gerda aan een traject begonnen en ben nu al maanden op een stabiel gewicht. Ik ben 15 kg afgevallen.  Ik sta veel bewuster in het leven. Ik koop anders in en kook beduidend anders. Alleen al dat jij je bewuster wordt in wat je koopt en dat je goed de etiketten moet lezen heeft me zoveel gebracht.

Wil je afvallen? Zoek dan eens contact met Gerda. Echt, ik beveel je haar van harte aan.

Miranda H. te G

1 mei 2019

default image

Al een tijdje kon ik me minder goed concentreren. Bij het minste of geringste moest ik huilen. Daarnaast voelde ik me moe. Erg moe. Omdat ik al eerder een Burn-Out had gehad herkende ik de symptomen bijtijds. Ik heb me via een goede kennis aangemeld bij Persona. Na een grondige intake bleek overduidelijk dat bepaalde waarden te laag waren. De behandeling daarover ben ik zeer goed te spreken. Al na enkele weken voelde ik me beduidend fitter worden door de lichamelijke aanpak. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er ontzettend veel baat bij heb gehad. Veel geleerd en vooral ook mijn valkuilen goed onder ogen gezien.

Klaas K. te A

1 mei 2019

default image

Al jaren kom ik bij Gerda en Meindert. Op een inloopochtend in de praktijk te Winschoten heb ik mij aangemeld. Van mijn nek- en schouders, polsen, heupen en voeten alles was gevoelig. Daarnaast was ik erg moe. De reumatoloog had bij mij Fibromyalgie vastgesteld. Ik word met APS behandeld en ben daarover zeer goed tevreden over. Slechts enkele behandelingen zijn er nodig om mijn klachten sterk te doen verminderen. Meestal heb ik 3-4 behandelingen per jaar nodig waardoor ik me weer stukken beter voel.

Mw.v Dijk te S

1 mei 2019

default image

Al geruime tijd kampte ik met maag-en darmklachten. Naar de huisarts? Eerlijk ik durfde het niet. Je hoort en leest zoveel nare berichten. Ik ben via een familielid doorverwezen naar Gerda. Ik heb haar mijn klachten en angst verteld. Gerda toonde zoveel begrip dat ik me mede daardoor al wat beter voelde. Na vele vragenlijsten en een intake ben ik gestart met een ander voedingspatroon en supplementen. Na enkele dagen begon mijn ontlasting al te veranderen. Wel moest ik vaak plassen. Gerda zei dat dit kwam door een supplement. Na een week had ik al vrijwel geen klachten meer. Wel moest ik wennen aan de andere voeding. Het is zo gewoon in wat je koopt en kookt.  Met de supplementen ben ik nog een tijdje doorgegaan. Ik ben nu geheel klachtvrij!

Een blije Ria W te L

6 mei 2019

default image

Lieve Gerda en Meindert. Jullie weten vast nog hoe ik bij jullie kwam. Ik zat helemaal in zak en as. Zag het leven niet meer zitten en voelde me totaal onbegrepen. Nu sta ik weer glanzend in het leven. Meindert, jij hebt me geleerd dat het leven ups en downs kent. Jij hebt me de weg laten zien hoe ik daar nu gezond mee om kan gaan. Gerda, jij was altijd even begripvol wanneer ik dan weer belde en in zak en as zat. Ik ben zo blij dat ik jullie heb leren kennen. Dat wilde ik even laten weten.

 

Sandrina K 9 mei 2019