Het landschap van de Drentse Aa is een unieke coproductie van natuur en mens. Een oeroud landschap dat continu verandert en toch zichzelf blijft. Voor ons de plek om een mooie workshop te organiseren met als thema ‘terug naar de basis’.

Ga je mee, terug naar de basis is nou zo’n typische Persona workshop. Een workshop die is ontwikkelt uit onze liefde voor het leven. Daarnaast vanuit onze visie in de aanpak van gezondheidsklachten waarin wij ondersteuning en behandeling bieden.

Het leven wat stroomt in ons als mens en in al dat wat leeft. Dat leven wat zich in al die 50 triljoenen cellen van ons lichaam bevindt. Hoe je met het leven omgaat bepaalt in hoge mate hoe jij je voelt en dat verhoudt zich tot je gezondheid.

Deze workshop gaat je verrijken en raken. Wij hopen althans dat het gaat bijdragen aan een oer-goede gezondheid.

 

Inhoud en opzet programma

Veel gezondheidsklachten worden veroorzaakt door ongezonde voeding. Daarnaast wordt meer en meer duidelijk hoe belangrijk de relatie is tussen je darmen en brein. Gerda gaat vertellen over oer voeding. Wat is het. Wat kun je ermee en wat voor een uitwerking het heeft op je gezondheid.

Distress ligt aan de basis van de meeste geestelijke- en lichamelijke klachten. We komen niet meer tot rust en raken meer en meer het contact met onze ware oernatuur kwijt. Tijdens deze workshop gaat Meindert je in contact brengen met de oernatuur in je. Door contact daarmee te maken daalt je distress spiegel en kom je ontspannender, relaxter in het leven te staan.

Programma

10:15- 10: 30  Welkom

10:30 – 12:00  Oervoeding

12:15 –  13:00   Oer lunch

13: 15 – 14: 30  de Oer- natuur in je

14: 45 – 15: 15   Oer- wandeling ( ervaren van de oernatuur in jou en de omgeving)

15: 30 – 16:00   Uitwisseling en Afsluiting

Ga je mee?

Schrijf je in  voor deze unieke workshop en maak kennis met het oerleven.  Om te ervaren en vooral te genieten wat oervoeding is en hoe je rust ervaart in je geest en lichaam.

Praktisch

Datum:       20 november 2019

Tijd     :       10:30 – 16:00

Kosten:       65 Euro (inclusief thee/koffie/water/biologische lunch)

Zelf meenemen

  • wandelschoenen
  • regenjas (voor als het regent)

Bijzonderheden:

Indien je een allergie of intolerantie hebt zou je dit dan aan kunnen geven.

Ja, ik ga mee