Maak kennis met je ik en jouw ikken

In jou woont een hele familie. Je ik en jouw ikken zeg maar. Een ik die heel blij kan zijn. Of een ik die niet van snoep kan afblijven. Wellicht een ik die vaak teleurgesteld is. Een ik die altijd commentaar op zichzelf heeft. Een andere ik die voortdurend oordeelt. Maar het kan ook een ik zijn die zomaar ineens heel erg boos wordt of wil vluchten. En zo zijn er nog veel meer ikken die voor een ieder heel verschillend zijn.

Nou die ikken die blijven onbewust altijd om aandacht vragen. Echter worden ze vaak niet begrepen.  Ze worden niet begrepen omdat jij ze niet begrijpt. Vaak zijn ze al op jonge leeftijd ontstaan. Gedurende jouw ontwikkeling toen je nog kwetsbaar was.

Die ikken kunnen je leven soms helemaal op de kop zetten. Waardoor iets niet lukt wat je wel graag wilt. Of dat je voortdurend verkeerde vrienden aantrekt. Maar die ikken kunnen ook voor andere hinderlijke emoties, gevoelens of gedrag zorgen.

De workshop Spiegelbeeld is een ontmoeting met jouw innerlijke familie. Je ik en je ikken.

 

SpiegelbeeldSpiegelbeeld – vertel eens even

In deze workshop ga je met andere mensen werken. Zij gaan staan voor jouw verlangen om een bepaalde ik te begrijpen. Zij spiegelen door een bepaalde methode jouw ik in jouw verlangen.

Door deze workshop krijg je inzicht, ontstaat er helderheid, ga je meer en meer begrijpen, waarom bijvoorbeeld:

  • jij jezelf altijd wegcijfert
  • je het maar niet lukt om
  • je bepaalde klachten ervaart
  • steeds tegen dezelfde problemen aanloopt

Met die antwoorden kun je aan de slag. Enerzijds kun je daarin zelf al veel doen. Soms is er hulp nodig van bijvoorbeeld een therapeut of psycholoog.

Deze workshop is een nadere kennismaking met het psychotherapeutisch werkveld van de Duitse hoogleraar psychologie en psychotherapeut Franz Ruppert.

 

Kosten, datum en locatie

Kosten € 65,-

Zaterdag 23 maart 2019 van 13:00 – 17:00

MFC Kabzeel – Appingedam

Er is maximaal plaats voor 12 personen.

 

Ja, ik meld mij aan

 

Ja, ik meld mij aan

Datum Naam details Locatie Prijs Status
21 september 2019

Spiegelbeeld

MFC Kabzeel - Appingedam 35,00 Er zijn nog plaatsen beschikbaar
MFC Kabzeel - Appingedam 35,00 Er zijn nog plaatsen beschikbaar