We stellen ons  graag aan je voor

Wij zijn Gerda van Bruggen en Meindert Telkamp. Al meer dan 20 jaar delen wij relationeel het leven met elkaar. Binnen het werkveld vullen wij elkaar naadloos aan. Er is een overlap doch een ieder heeft zijn eigen specialisaties.

Naast ons beroep is er ook de ruimte en vrijheid voor onze persoonlijke behoeften. Binnen Persona vinden we iedere dag weer de uitdaging zorg te dragen voor jouw gezondheid. Dat doen we vanuit betrokkenheid en liefde.

Meindert Telkamp

Ik ben werkzaam als psychosociaal en traumatherapeut.  Ik voel je, mede door mijn gevoeligheid, snel aan wat maakt dat er efficiënt kan worden gewerkt. De trajecten zijn dan ook meestal kort.

De laatste jaren heb ik mij vooral toegelegd in specialisatie tot (vroegkinderlijk) trauma. Vele psychische klachten, althans dat is mijn ervaring, hebben vaak als oorsprong de meest kwetsbare perioden in ons leven. Dit heb ik zelf als mens ervaren. Mijn belangstelling naar deze periode is dan ook geen toeval.  Klachten zoals angst, paniek, somberheid en trauma zijn me persoonlijk bekend. Ik heb ze in alle heftigheid ervaren.

Natuurlijk is niet alles terug te voeren naar deze periode. Klachten kunnen ook ontstaan door een ingrijpende gebeurtenis. Een verlieservaring, ontslag, ziekte etc.

Om die reden ook is en blijft een hulpverleningstraject altijd maatwerk. Geen mens en klacht is in mijn ogen gelijk.

Gerda van Bruggen

Ik ben werkzaam als APS-therapeut, orthomoleculair gewichtsconsulent en voedingsdeskundige.  Onlangs heb ik de opleiding orthomoleculaire epigenetisch therapeut afgerond.  Dit biedt vooral mogelijkheden om relationeel nog beter te begrijpen hoe klachten in je lichaam ontstaan.

Ik ben erg geïnteresseerd in voeding. Ik kook graag en vooral gezond. Ik neem er dan ook de tijd voor. Dat begint al in de winkel. Welke producten wel en welke producten vooral niet.

In mijn werk als therapeut zie ik hoe bepaalde lichamelijke klachten zich ontwikkelen door vaak een onjuiste voedingskeuze. Maar ook hoe genen daarop van invloed zijn. Ik zie het vooral als een uitdaging om samen met jou dat te veranderen.

Wij kunnen het nodige voor je gezondheid betekenen

Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.