Wat we doen

hoe we werken en in het leven staan

Wij bieden begeleiding, behandeling en ondersteuning bij tal van geestelijke en lichamelijke klachten. Dat doen wij op een laagdrempelige en vooral persoonlijke wijze. Onze aanpak richt zich op het herstel van het natuurlijk evenwicht tussen je geest en lichaam.

In 2014 zijn wij door de SRBAG (keurmerk voor zorgverzekeraars) beoordeeld als een zeer professionele praktijk met een gedegen praktijkvoering. Wij zijn daar vanzelfsprekend heel erg blij mee.

Wil je kennismaken met ons?  Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit kun je doen via het contactformulier of laat je telefoonnummer achter in het bel mij formulier.

In onze praktijk sta jij als mens centraal

Mens kunnen zijn binnen onze praktijk is voor ons een belangrijke waarde. Je bent geen nummer of een klacht bij ons. We plakken geen etiket op je doch zien je als mens die geconfronteerd wordt met een klacht waarvoor je hulp zoekt.

Meerdere disciplines binnen de praktijk
Onze visie op het leven, en daarmee ook je gezondheid , is dat alles onlosmakelijk met elkaar is verbonden en dus invloed uitoefent op elkaar.

Het unieke binnen onze praktijk is dat we meerdere disciplines aanbieden. Vanuit deze disciplines overleggen we hoe we jouw gezondheid het beste kunnen ondersteunen.

Kwaliteitwaarborging

Wij zijn aangesloten bij de NFG en vallen onder het klacht en tuchtrecht volgens de wet WKKGZ. Voorts zijn we aangesloten bij de RBCZ Periodiek worden wij getoetst in onze ontwikkeling, praktijkvoering en vakbekwaamheid.

Dit houdt o.m. in dat wij voldoen aan de eisen die zorgverzekeraars aan ons stellen.

We zijn verbonden aan een groep collegae met wie wij , indien nodig, intens overleg voeren en samenwerken.

Therapeuten

Wij zijn Gerda van Bruggen en Meindert Telkamp. Al meer dan 20 jaar delen wij relationeel het leven met elkaar. Binnen het werkveld vullen wij elkaar naadloos aan. Er is een overlap doch een ieder heeft zijn eigen specialisaties.

Meindert Telkamp

Ik ben werkzaam als psychosociaal en traumatherapeut. Als kind al was ik erg gevoelig. Echter het heeft tot in mijn 50 ste levensjaar geduurd voordat ik ervoer wat de meerwaarde ervan is in het werken met mensen. Thans is het voor mij een belangrijk stuk gereedschap geworden in het aanvoelen en vooral begrijpen van de klacht. Ik voel je snel aan wat maakt dat er efficiënt kan worden gewerkt. De trajecten zijn dan ook meestal kort.

De laatste jaren heb ik mij vooral toegelegd in specialisatie tot (vroegkinderlijk) trauma. Vele psychische klachten, althans dat is mijn ervaring, hebben als oorsprong de prenatale en sensomotorische periode. Bij vele mensen is er sprake van een verwonding die is ontstaan in je ontwikkeling waardoor je op latere leeftijd klachten ontwikkelt.

Natuurlijk is niet alles terug te voeren naar deze periode. Klachten kunnen ook ontstaan door een ingrijpende gebeurtenis. Een verlieservaring, ontslag, ziekte etc.

Om die reden ook is het altijd maatwerk. Geen mens en klacht zijn gelijk.

Gerda van Bruggen

Ik ben werkzaam als APS-therapeut, orthomoleculair gewichtsconsulent en voedingsdeskundige. Momenteel volg ik een opleiding om de relatie tussen onze genen, lichamelijke en geestelijke gezondheid en voeding nog meer te begrijpen. Dit biedt vooral mogelijkheden om relationeel te begrijpen wat er in je lichaam gebeurt.

Als mens ben ik erg geïnteresseerd in voeding. Ik kook graag en vooral gezond. Ik neem er dan ook de tijd voor. Dat begint al in de winkel. Welke producten wel en welke producten vooral niet.

In mijn werk als therapeut zie ik hoe bepaalde lichamelijke klachten zich ontwikkelen door vaak een onjuiste voedingskeuze. Maar ook hoe genen daarop van invloed zijn. Ik zie het vooral als een uitdaging om samen met jou dat te veranderen.

Samen

Delen we al meer dan 20 jaar het leven met elkaar. Binnen onze werkzaamheden weten we elkaar goed aan te vullen. Beiden hebben we daarin onze eigen interesses, passie en daarin vindt ook weer de ontmoeting plaats. Juist dat maakt onze samenwerking iedere keer weer boeiend. We vinden het beide fijn om met mensen te werken. Naast ons beroep is er ook de ruimte en vrijheid voor onze persoonlijke behoeften. Binnen Persona vinden we iedere dag weer de uitdaging zorg te dragen voor jouw gezondheid. Dat doen we vanuit betrokkenheid en liefde.

Graag ontmoeten we je voor een nadere kennismaking

Wij kunnen het nodige voor je gezondheid betekenen

Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.