angstig, somber, nerveus, gespannen?

 Dan is het fijn dat er iemand is die naar je luistert en samen met jou gaat werken aan herstel. Wij bieden daartoe verschillende psychotherapeutische werkvormen.

Hoe zou het voor jou zijn als je weer het gevoel ervaart dat je geniet en leeft?

Al een poos heb je wellicht het gevoel dat je niet echt leeft. Daarin vastloopt. Je machteloos voelt om dat te veranderen. Vaak zijn dat gevoelens zoals spanningen,  schuldgevoelens, onzekerheid of een voortdurende innerlijke angst of onrust. Het kan ook zijn dat je al een poos niet lekker in je vel zit zonder dat je begrijpt waarom. Daarin kun jij je eenzaam voelen of onbegrepen.  Door dit alles kun je in conflict raken of zijn met steeds dezelfde personen of situaties en daardoor vooral met jezelf.

Misschien heb je iets naars of vervelends meegemaakt. Beelden daarover blijven met regelmaat terugkomen en zorgen voor een bron van spanningen in je.  Daardoor reageer je vaak onbewust geïrriteerd. Kun je maar zo uitvallen zonder te begrijpen waarom. Dat stuit dan op onbegrip nietwaar en leidt tot spanningen. Dan kan het samen ook maar zo ineens niet meer boteren. Je praat wel maar kom daarin echt niet meer verder.

Herken jij je in 1 van onderstaande klachten?

  • geen rust vinden in je hoofd
  • sombere stemming(en)
  • negatief zelfbeeld
  • eetstoornissen
  • piekeren
  • angst, paniek, fobie
  • stress gerelateerde klachten (overspannen, Burn-Out)
  • moeite met assertiviteit
  • traumatische ervaringen meegemaakt

Wij kunnen daarin ongetwijfeld iets voor jou betekenen. Wij bieden onderstaande  werkvormen. Iedere therapie vorm is uniek en heeft maar 1 doel. Jouw kwaliteit van leven verbeteren. Daarnaast bieden wij trainingen. Trainingen die gericht zijn op het verruimen van je bewustzijn waardoor je autonomer en bewuster in het leven komt te staan.

Cognitieve gedragstherapie

EMDR therapie

Interactieve zelfresonantie

Lichaamsgerichte therapie

Traumatherapie

Relatietherapie

 

Meer informatie of afspraak?

Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Onze visie

Wij gaan uit van de samenhang tussen geest en lichaam. Daarnaast is je leefstijl erg belangrijk en van invloed op je welzijn. Wij zijn van mening dat je lichaam zich zelf kan herstellen mits het op een goede en gezonde wijze wordt benadert en verzorgt.

Wil je direct contact met ons?

Vul dan hieronder je telefoonnummer in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld

Of neem contact met ons op

locatie Appingedam: 0596 – 68 10 52
locatie Winschoten: 0597 – 72 68 06

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.