angstig, somber, nerveus, gespannen?

 Dan is het fijn dat er iemand is die naar je luistert en samen met jou gaat werken aan herstel. Wij bieden daartoe verschillende psychotherapeutische werkvormen.

Al een poos heb je het gevoel dat je vastloopt. Je daarin machteloos voelt om dat te veranderen. Vaak zijn dat gevoelens zoals spanningen,  schuldgevoelens, onzekerheid of een voortdurende innerlijke angst of onrust. Het kan ook zijn dat je al een poos niet lekker in je vel zit zonder dat je begrijpt waarom. Daarin kun jij je eenzaam voelen of onbegrepen.  Door dit alles kun je in conflict raken of zijn met steeds dezelfde personen of situaties en daardoor vooral met jezelf.

Wellicht dat het samen niet meer botert. Dat je al veel hebt gesproken echter niet verder komt.

Het kan ook zijn dat je iets naars of vervelends hebt meegemaakt. Beelden daarover blijven met regelmaat terugkomen en zorgen voor een bron van spanningen in je. Vaak is daardoor ook je slaappatroon verstoord waardoor je niet uitgerust op staat. Het put je uit.

Wanneer jij je herkent in 1 of meerdere van onderstaande klachten. We werken vanuit een onderscheidende aanpak en visie. Graag nodigen we je uit kennis met ons te maken.

Wees welkom.

We zijn gespecialiseerd in de behandeling van angstklachten en traumatische ervaringen. Daartoe bieden we EMDR en traumatherapie. 

 

Wij kunnen zeker iets voor je betekenen bij

  • rust vinden in je hoofd
  • sombere stemming(en)
  • negatief zelfbeeld
  • eetstoornissen
  • piekeren
  • angst, paniek, fobie
  • stress gerelateerde klachten (overspannen, Burn-Out)
  • moeite met assertiviteit
  • trauma

In therapie

Wanneer je besluit om in therapie te gaan dan is het allereerst een moedig besluit. Daarnaast ook een mooi besluit om dat onder ogen te zien en te doorwerken wat in jou om aandacht vraagt.

Wij bieden een gevarieerd aanbod van benaderingen om jou naar je problemen, ervaringen en belevingen te laten kijken.

Onze benadering daartoe is breed, cliëntgericht en ook vooral gericht op het leren openstaan voor het hier-en-nu, zonder voorbij te gaan aan ervaringen in eerdere levensfasen. Naast het werken aan praktische oplossingen, wordt je hulpvraag ook in een zinvolle context geplaatst.

In onze benadering en behandeling doen we vooral ook een beroep het activeren van je zelfgenezend en probleemoplossend vermogen. Geen mens en klacht is in onze ogen gelijk en daarom is de afstemming van jouw begeleiding en behandeling uniek.

Naast gesprekken bieden wij onderstaande therapeutische werkvormen aan.

Persoonlijk

Boeddhistische psychologie

Cognitieve gedragstherapie

EMDR therapie

Interactieve zelfresonantie

Lichaamsgerichte therapie

Traumatherapie

Samen

Relatietherapie

 

Meer informatie of gratis kennismaken?

Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Onze visie

Wij gaan uit van de samenhang tussen geest en lichaam. Daarnaast is je leefstijl erg belangrijk en van invloed op je welzijn. Wij zijn van mening dat je lichaam zich zelf kan herstellen mits het op een goede en gezonde wijze wordt benadert en verzorgt.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.