Skip to main content

Hoe delen in je ZELF zorgen voor tal van lichamelijke klachten.

Veel gezondheidsklachten worden veroorzaakt door een onbewust spanningsveld in je ZELF. Je lichaam kan niet meer doen dan aangeven.  Dat uit zich dan veelal in een emotie of gevoel. Je lichaam liegt echter nooit. Het is de levenskunst om te begrijpen hoe of het komt dat het lichaam klachten ervaart. Wat veroorzaakt de spanning. Vaak zijn het delen in het ZELF die om aandacht vragen en jammer genoeg vaak niet begrepen worden.

Je immuunsysteem

Hebben we lichamelijke klachten dan is de eerste gedachte vaak de huisarts. Zij of hij luistert naar je en zal dan een diagnose stellen. Deze diagnose gaat vaak gepaard met medicatie of een doorverwijzing. Immers meer kan een huisarts niet doen. Tijdens een onlangs gevolgde trainingsdag is maar weer eens duidelijk geworden hoe lichamelijke klachten worden veroorzaakt door spanningsvelden in het ZELF. Delen die al op jonge leeftijd zijn gevormd of delen die verstrikt zitten in delen van de ouder(s). Het zijn deze delen die zorgen voor vaak een pijnlijke uitwerking in het lichaam. Dat komt omdat het immuunsysteem is ontregeld. Het staat onder een constante druk. Een druk die afkomstig is van een spanningsveld in de delen. Dan ervaren we ontstekingen, koorts, interactieve zelfresonantiepijn en een ontregeling van tal van bloedwaarden. We voelen ons ziek.

 

Interactieve zelfresonantie

Het lichaam echter is ongelofelijk wijs. Het geeft aan dat er een ontregeling is. Echter dienen we deze ontregeling te duiden. Met interactieve zelf resonantie kun je klachten in het lichaam centraal gaan stellen. Hoe komt het dat ik migraine heb. Wat is de reden dat er zich in mij een vorm van reuma heeft ontwikkelt. Waarom heb ik een auto-immuunziekte? Wat tracht mijn allergie mij duidelijk te maken? Tijdens genoemde trainingsdag stonden een aantal mensen centraal met een aandoening. Al snel werd duidelijk wat het lichaam hun te vertellen had. Daarmee kunnen ze verder door dat wat om aandacht vraagt te helen. Na een sessie bij iemand was er gelijk al die heling. Je zag hoe het lichaam reageerde en dit tot uitdrukking kwam in het gelaat.

Kamp je met lichamelijke klachten? Wil je begrijpen wat je lichaam je duidelijk tracht te maken?  Maak dan een afspraak om kennis te maken met interactieve zelfresonantie.

Vragen, afspraak of nader kennismaken?

Bel ons daartoe gerust of vul het contactformulier in.

WordPress PopUp Plugin Call Now Button