was successfully added to your cart.

Winkelmand

Leer je ZELF kennen en maak kennis met de delen in je

Interactieve zelfresonantie

1 van de belangrijkste zaken in het leven is dat je weet wie je bent. Daarvoor is contact nodig. Contact met je ZELF. Interactieve zelfresonantie is een krachtige therapeutische werkvorm om je ZELF te begrijpen.

Het Zelf

Martin kwam met het verlangen om zich zelf beter te begrijpen. Het lijkt wel alsof ik mezelf op de een of andere manier steeds voorbij ren. Ik ben bekaf. Een mooie manier om dit uit te werken is interactieve zelfresonantie. Het is een psychotherapeutische werkvorm waarin het ZELF als het ware wordt ontleed. In je ZELF wonen delen. Delen die in het hier en nu zorgen voor gevoelens, gedachten en gedrag. Zo ook bij Martin. Hij heeft ervaren dat in hem een deel aanwezig was die hem uitputte. Een deel wat altijd haast had. Een deel wat ervoor zorgde dat hij voortdurend inderdaad zich zelf voorbij rende. Echt contact maken deed hij dan ook niet. Hij maakte meestal contact vanuit dit overlevingsdeel.  Het was dit deel wat zorgde voor onrust. Het was dit deel wat hem voortdurend opjoeg waardoor stress ontstond met uitputting als gevolg.

Delen in het ZELF

Wanneer we kennis maken met het ZELF, dan gaan we kennis maken met de delen die wonen in het ZELF.  Dan is er de uitnodiging en uitdaging om de delen te begrijpen. Wanneer zijn ze ontstaan. In welke periode van je leven. Waarom en hoe ze zich hebben ontwikkelt. En vooral om ze uit te doven. Want pas dan komt er meer rust in het ZELF en de ontspanning.

Meer informatie, afspraak of eerst kennismaken?

Bel ons daartoe gerust of vul het contactformulier in.