Uitgeblust? Geen of nauwelijks energie? Pijnlijke benen en/of voeten? Ervaar onze energiebehandeling!

Wellicht dat je het wel herkent:

  • Mijn energiepeil is zo laag
  • Daar heb ik geen energie voor hoor
  • Ik voel me helemaal uitgeblust

 

We laten nogal eens het woord energie vallen. Maar wat is eigenlijk energie in je lichaam. Hoe komt het dat je het gevoel hebt dat er te weinig energie is. Waarom is er te weinig energie. Wanneer bemerk je dit.

Maar vooral hoe krijg ik weer een energiek en fit gevoel. Maak kennis met onze energiebehandeling.

“Een voor mijn zeer welkome behandeling. Ik heb me daarna in vrij korte tijd al weer stukken beter gevoeld. Ik kreeg weer zin om dingen te ondernemen. Kortom voor mij helemaal TOP.”

Jan Groenhagen - Zuidbroek

Verbruik van energie

Alles in je lichaam verbruikt energie. Naar je hersenen gaat al een groot gedeelte. Voorts gebruiken alle systemen in je lichaam energie. En die systemen zijn weer verbonden met spieren, weefsels etc.

Maar ook pijn verbruikt energie evenals ontstekingen.

Als je lichaam gezond is dan zorgt het daarin goed voor zichzelf. Dat uit zich in je fit en energiek voelen.

Echter zijn er bepaalde ongemakken dan voelt dit aanmerkelijk anders nietwaar.

 

Hoe ontstaat er tekort aan energie

Er ontstaat vaak een tekort aan energie wanneer de aanmaak stagneert. En die aanmaak vindt plaats in de lichaamscellen. In een kleine energiecentrale die een mitochondrium wordt genoemd. Je hebt er meerdere van in een cel.

Die aanmaak verloopt normaal gesproken autonoom. Echter wanneer de communicatie tussen de cellen niet optimaal verloopt. Of dat een cel is beschadigd dan ga je op termijn problemen ervaren. En dat uit zich juist in je vermoeid voelen. Bij sommige mensen zelfs ernstig vermoeid.

Wat is nou die energie

De energie die je lichaam draaiende houdt is een fosfaatgroep. Ook wel ATP genoemd. Er wordt ontzettend veel ervan aangemaakt en daarnaast ontzettend veel verbruikt. Immers alles in je lichaam heeft die energie nodig.

De mitachondria, de energiecentrales in je cellen, maken die energie. En dat kunnen ze alleen goed wanneer de communicatie tussen de cellen goed verloopt. Ze moeten als het ware met elkaar kunnen praten.

Herstel van de energieproductie door onze energiebehandeling

Zijn er beschadigingen in de toegangswegen naar de cellen dan maak je minder energie aan. Die toegangswegen dat zijn de verbindingen tussen de cellen. Je kunt dit zien als een kabel tussen twee lampjes. Is de kabel niet meer goed dan zal de lamp minder branden.

APS therapie is een prachtige methode om die beschadigingen te herstellen. In een vrij korte tijd krijgen de cellen zoveel impulsen dat de energiecentrales meer energie gaan produceren. Daarnaast treedt er herstel op aan die toegangswegen.

Daarnaast worden je voeten behandeld met de Revitive Circulation Booster. Waardoor de bloedsomloop in je benen en voeten actief wordt verbetert. De Revitive Circulation Booster maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS) om de spieren samen te trekken en te ontspannen. Daardoor verbeteren de bloeddoorstroming in de benen en voeten verbetert. Klinische tests hebben eveneens aangetoond dat het zwellingen vermindert en pijn en ongemakken verzacht.

Wat je ervaart na de energiebehandeling

Na verloop van tijd zul je bemerken dat jij je weer fitter en energieker voelt. Ongemakken aan je benen zijn afgenomen en je bloedsomloop is aanzienlijk verbetert. Je krijgt weer zin om bepaalde zaken te ondernemen.  Kortom je gehele lichaam voelt gezonder aan. En dat straal je uit.