Hoe zou het voor jou zijn wanneer je lichaam weer in balans is?

Lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, pijn, ontstekingen, darmklachten, rugklachten vragen vanuit onze overtuiging om begrepen te worden. De lichamelijk uiting, veelal door kleuring, pijn en vermoeidheid,  is vaak een complex samenspel van segmenten in je gehele lichaam.

Herken jij je in 1 van onderstaande klachten?

Behandeling

Wij bieden een integrale behandeling met onderstaande behandelmethoden.  Een uitgebreide intake en enkele vragenlijsten vormen de start. Daarna volgt de afstemming van de behandelmethode.

Onderstaande werkvormen kunnen daartoe worden ingezet. Genoemde methoden hebben een eigen persoonlijke invulling door de expertise en ervaring.

 

Afspraak of meer informatie?

We staan je graag te woord. Je kunt ons daartoe bereiken op 1 van onderstaande telefoonnummers. Wil je dat wij je terugbellen vul dan het bel mij formulier hiernaast in. Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Onze visie

Wij gaan uit van de samenhang tussen geest en lichaam. Daarnaast is je leefstijl erg belangrijk en van invloed op je welzijn. Wij zijn van mening dat je lichaam zich zelf kan herstellen mits het op een goede en gezonde wijze wordt benadert en verzorgt.

Wil je direct contact met ons?

Vul dan hieronder je telefoonnummer in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld

Of neem contact met ons op

locatie Appingedam: 0596 – 68 10 52
locatie Winschoten: 0597 – 72 68 06

Voor triggerpoints ging ik altijd naar de fysiotherapeut voor dry needling. Ik vond dit pijnlijk. Met APS therapie zijn ze zonder pijn direct weg. Voor mij een uitkomst.

Triggerpoints

Door de fibromyalgie was ik altijd moe en sliep ik slecht. Door de behandeling bij Gerda voel ik me stukken beter en slaap ik gelukkig weer goed door. Ik voel me daardoor stukken fitter en gezonder.

Fibromyalgie

Eerder is bij mij de diagnose chronisch vermoeidheid gesteld. Ik heb APS therapie gehad en ben daardoor zo opgeknapt dat ik weer veel aan kan. Ik beveel APS therapie dan ook van harte aan.

CVS

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.