Stress

Altijd druk, vaak stress, altijd leven in de hoogste versnelling, je adrenaline op het hoogste niveau.

Iedereen heeft een andere stressdrempel en die is afhankelijk van wat er zich, nog meer afspeelt in je leven. Als je fit, goed gevoed en uitgerust en gelukkig bent, dan ben je beter bestand tegen meer druk dan als je niet fit, ongelukkig en goed gevoed bent. Stress kan je energie uitputten en zorgt ervoor dat je emotioneel en mentaal uitgeput raakt. Stress kan ook bestaande gezondheidsproblemen ( zoals darmklachten, spijsverteringsproblemen, hoge bloeddruk) verergeren, en het kan zelfs leiden tot een burn-out. Ook kun je een enorme trek in zoetigheid / hartig krijgen en is geen reep chocolade, koekje of chips meer veilig in je kast.

Het is goed om bij stress  naar je voedingspatroon te kijken.

Onze visie

Wij gaan uit van de samenhang tussen geest en lichaam. Daarnaast is je leefstijl erg belangrijk en van invloed op je welzijn. Wij zijn van mening dat je lichaam zich zelf kan herstellen mits het op een goede en gezonde wijze wordt benadert en verzorgt.  Liefde voor jezelf is daarin een belangrijke voorwaarde. Onze benadering en behandeling richt zich dan ook op bovenstaande.

Behandelmethode: 

Voedingsadviezen

APS therapie

Ervaringen

[testimonials_cycle theme=”default_style” width=”100%” category=”voeding” count=”-1″ order_by=”rand” order=”ASC” hide_view_more=”1″ testimonials_per_slide=”1″ transition=”fade” timer=”10000″ pause_on_hover=”true” auto_height=”container”]

Wil je direct contact met ons?

Vul dan hieronder je telefoonnummer in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld

Of neem contact met ons op

locatie Appingedam: 0596 – 68 10 52
locatie Winschoten: 0597 – 72 68 06

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder