Maak kennis met MOI

Wanneer de zomer is verstreken en de herfst zijn intrede doet maakt buiten weer plaats voor binnen. We trekken ons dan wat meer terug. Een mooie uitdaging om in deze periode juist iets te gaan ondernemen is kennismaken met MOI.

Wat is MOI?

Moi is een groep die 1 x per 3 weken bij elkaar komt. In MOI kun je samen met anderen sparren en je vooral verdiepen in dat wat wordt ingebracht. In MOI leer je anderen en vooral jezelf kennen.

MOI  wil je raken waardoor je bewuster in het leven komt te staan. Daardoor ga je anders tegen jezelf aankijken. Je bewustzijn wordt ruimer en je gaat daardoor het leven als ‘rijker’ ervaren.  MOI beoogt een positieve bijdrage te leveren aan jouw leven en daardoor aan dat van anderen en daarmee de wereld.

In MOI kan alles worden besproken en blijft datgene wat wordt besproken binnen de groep. Dit is een absolute voorwaarde. Daarnaast proberen we anderen ook niet te overtuigen van ons gelijk. We staan niet boven de ander doch zien de ander juist als gelijk aan ons.

MOI is geen therapeutische groep. Het beoogt te zorgen voor verdieping. In elke avond is er de gelegenheid dat in te brengen wat je hebt gelezen, gehoord of gezien. Dus wat je bezig heeft gehouden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een onderwerp te presenteren wat je hebt voorbereid. Daarnaast zouden we gezamenlijk een boek kunnen gaan lezen of een film bekijken? Alles is bespreekbaar mits het maar bijdraagt aan genoemde.

Meedoen?

Er is plaats voor maximaal 8 personen. De bijdrage die wordt gevraagd voor koffie/thee/ verlichting en warmte bedraagt € 2,50,- per avond. We streven naar een evenwichtige verdeling. Dat wil zeggen 4 mannen en vrouwen.

Heb je interesse? Zou je dan contact willen opnemen met Meindert (06-53618415) of meindert@personapraktijk.nl

tot MOI.

 

Praktisch

Start:  donderdagavond 3 oktober 2018

Waar: bij ons thuis in Appingedam

Tijd : 19:30 – 21:15

Actueel:  er is nog plaats voor 3 vrouwen en 3 mannen.