was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ontbreekt er iets?

Met regelmaat ontmoeten wij mensen die denken dat hun klacht geestelijk van aard is. En eerlijk gezegd wijzen de symptomen ook vaak in die richting. Echter behoeft dit niet altijd zo te zijn. Vaak hebben die mensen dan ook al een heel traject afgelegd. Van onderzoek naar onderzoek zonder echter een bevredigend resultaat.

Door een uitgebreide intake en het invullen van verschillende vragenlijsten proberen we de klacht te begrijpen. En zo komt het met regelmaat voor dat er wel eens iets zou kunnen ontbreken. En dat wat ontbreekt kan worden aangevuld. We noemen dit een orthomoleculaire werkwijze.  Je voegt iets aan het lichaam toe waar het lichaam een tekort aan heeft. Of dat wat je toevoegt weer als een katalysator in het lichaam werkt, waardoor het lichaam wordt aangezet tot.

Met bepaalde esssences, complexen of supplementen proberen we je lichaam zo weer aan te zetten tot herstel. En wanneer dat lukt dan is dat ontzettend fijn.

Wat we zien is dat vaak binnen een aantal weken mensen zo opknappen dat dit niet onopgemerkt blijft. Immers je komt anders in de wereld te staan. Je beleeft je zelf weer anders en zo ook de mensen om je heen.

Wil je meer informatie over orthomoleculair werken?  Gerda van Bruggen is orthomoleculair gewichtscoach, volgens de methode Oerslank, en staat je graag te woord.