Ervaar je psychische klachten? Dan kunnen wij zeker iets voor jou betekenen.

Wanneer je psychische klachten ervaart. Daardoor niet in balans bent. Dan put dit je uit nietwaar.  Niet alleen jou. Vaak ook de mensen om je heen.

Wij bieden een persoonlijk afgestemde behandeling voor jouw klacht(en).

Kom langs in onze praktijk te Appingedam of Winschoten.

Ik heb mij ontzettend begrepen gevoeld. Ik heb Meindert ervaren als iemand die direct de vinger op de zere plek wist te leggen. Je voelt dat hij ontzettend veel ervaring heeft en direct contact met je maakt. Ja, ik beveel Persona helemaal aan.

Rob W. - Winschoten

In Appingedam en Winschoten of via beeldbellen bieden wij psychologische ondersteuning voor jouw klacht

Je bent niet meer jezelf en voelt je anders. Wellicht dat je sneller geïrriteerd bent. Dat je soms zomaar ineens boos kunt reageren. Of juist dat er dagen zijn dat jij je somber voelt. Je hebt nergens meer zin in. Het is je gewoonweg allemaal te veel. Vaak ben je daardoor wat meer afwezig en stiller nietwaar.

Je kunnen concentreren of gewoonweg dingen onthouden. Dat is dan vaak lastig. Wanneer je dan ook nog eens niet goed slaapt dan gaat het dubbel op. Psychische klachten zoals angst, stress, spanningen, somberheid die putten je uit. En dat blijft vaak niet onopgemerkt.

Dat is niet alleen vervelend. Het kost ook gewoonweg veel energie. Daarnaast is er niet altijd dat begrip van de ander. Waardoor ook nog eens strubbelingen kunnen ontstaan in je relatie.

personapraktijk.nl/psychische klachten/ relationele problemen

Doordat je psychische niet in balans bent zijn er ook vaak lichamelijke klachten. Zoals pijn in je nek of tussen je schouderbladen. Maar ook hoofdpijn, lage rugpijn of darmklachten komen vaak voor.  Kortom jij voelt je allesbehalve lekker.

Wanneer je daar zelf (samen) niet uitkomt dan is het belangrijk dat er iemand is:

  • die naar jou luistert
  • je tracht te begrijpen
  • dat biedt wat jij nodig bent
  • waardoor jij je weer goed voelt

Persona biedt psychologische hulp. In een prettige en veilige omgeving waar jij jezelf kunt zijn. Waar je kunt delen en uitwerken wat in jou om aandacht vraagt. Waardoor na verloop van tijd jij weer jezelf bent. Je het gevoel ervaart dat je leeft. Maar niet overleeft. Want dat laatste kost ontzettend veel energie.

Kom langs in onze praktijk in Appingedam of Winschoten.

Wij ontmoeten je graag.

Van je psychische klacht(en) af.

De oorzaak van je klacht begrijpen. Dat vinden wij ontzettend belangrijk. Want wat in jou vraagt er om aandacht. Soms dan is dat duidelijk voor jou. Bijvoorbeeld doordat je een hoge werkdruk ervaart. Of dat je kampt met een negatief zelfbeeld. Moeite hebt met het aangeven van je grenzen en/of nee te zeggen.
Het kan ook zijn dat je klachten ervaart en niet begrijpt waardoor dit komt. Dit komt doordat vaak al op (zeer) jonge leeftijd microtraumata zijn ontstaan.  Deze zorgen meestal voor:

>je snel afgewezen voelen
>problemen met stress regulatie
>intimiteitsproblemen
>snel overwerkt zijn
>moeite met gevoelens zoals angst, boosheid, schaamte, verdriet
>een negatief zelfbeeld

Om dit te begrijpen en uit te doven (behandelen) maken wij gebruik van specifieke behandel technieken. Echter voordat we dit kunnen is er eerst een uitgebreide intake nodig en vaak specifieke vragenlijsten. En dan kunnen we samen gericht aan de slag.
Een persoonlijke en vooral laagdrempelige benadering. Dat illustreert de aanpak bij ons. Niet alleen tijdens de sessies. Maar ook in het contact daarbuiten. Immers soms kun je de behoefte hebben om gewoon even te bellen of te mailen.

Daar hebben wij binnen Persona, Gerda en Meindert, alle begrip voor.

Wij zien ernaar uit om jou te ontmoeten in Appingedam of Winschoten.

Aanpak en visie

Wil je meer weten over onze unieke en onderscheidende aanpak?

Social Media

Je vindt ons ook terug op Facebook en LinkedIn. Contact opnemen kan ook via onderstaand link.

Behandelaanbod

In de behandeling van psychische klacht(en) maakt Persona gebruik van 1 of meerdere van onderstaande werkvormen.