Voel jij je ongelukkig door psychische klachten?

Wanneer je psychische klachten ervaart. Dan ben je niet in balans. En dat kost energie. Niet alleen jou. Vaak ook de mensen om je heen. Waardoor je het gevoel van geluk niet meer kunt ervaren.

Om dat geluk weer te ervaren bieden wij een persoonlijk afgestemde behandeling.

Kom langs in onze praktijk te Appingedam of Winschoten.

Ik voelde mij totaal niet meer gelukkig. Ik heb mij aangemeld en ontzettend begrepen gevoeld. Ik heb Meindert ervaren als iemand die direct de vinger op de zere plek wist te leggen. Je voelt dat hij ontzettend veel ervaring heeft en direct contact met je maakt. In dankbaarheid beveel ik Persona helemaal aan.

Rob W. - Winschoten

Voel je weer gelukkig door onze persoonlijke psychologische aanpak.

Kom langs in Appingedam of Winschoten. 

Je bent niet meer jezelf en voelt je ongelukkig. Wellicht dat je sneller geïrriteerd bent. Dat je soms zomaar ineens boos kunt reageren. Of juist dat er dagen zijn dat jij je somber voelt. Je hebt nergens meer zin in. Het is je gewoonweg allemaal te veel. Vaak ben je daardoor wat meer afwezig en stiller nietwaar.

Je kunnen concentreren of gewoonweg dingen onthouden. Dat is dan vaak lastig. Wanneer je dan ook nog eens niet goed slaapt dan gaat het dubbel op. Psychische klachten zoals angst, stress, spanningen, somberheid die putten je uit. En dat blijft vaak niet onopgemerkt.

Dat is niet alleen vervelend. Het kost ook gewoonweg veel energie. Daarnaast is er niet altijd dat begrip van de ander. Waardoor ook nog eens strubbelingen kunnen ontstaan in je relatie.

personapraktijk.nl/psychische klachten/ relationele problemen

Doordat je psychisch niet in balans bent, je daardoor niet gelukkig voelt, zijn er ook vaak lichamelijke klachten. Zoals pijn in je nek of tussen je schouderbladen. Maar ook hoofdpijn, lage rugpijn of darmklachten komen vaak voor.  Kortom jij voelt je allesbehalve lekker.

Wanneer je daar zelf (samen) niet uitkomt dan is het belangrijk dat er iemand is:

  • die naar jou luistert
  • je tracht te begrijpen
  • dat biedt wat jij nodig bent
  • waardoor jij je weer goed voelt

Persona biedt psychologische hulp. In een prettige en veilige omgeving waar jij jezelf kunt zijn. Waar je kunt delen en uitwerken wat in jou om aandacht vraagt. Waardoor na verloop van tijd jij weer jezelf bent. Je het gevoel ervaart dat je leeft. Maar niet overleeft. Want dat laatste kost ontzettend veel energie.

Kom langs in onze praktijk in Appingedam of Winschoten.

Wij ontmoeten je graag.

Wordt weer jezelf

De oorzaak van je disbalans begrijpen. Waarom jij je niet gelukkig voelt en al een poosje niet jezelf bent. Dat is ontzettend belangrijk. Want wat in jou vraagt er om aandacht. Soms dan is dat duidelijk voor jou. Bijvoorbeeld doordat je een (te) hoge werkdruk ervaart. Of dat je kampt met een negatief zelfbeeld. Of moeite ervaart in het aangeven van je grenzen en/of nee te zeggen.

Het kan ook zijn dat je niet begrijpt waardoor er die disbalans is. Vaak komt dit doordat al op (zeer) jonge leeftijd microtraumata  kunnen zijn ontstaan. En deze regisseren onbewust jouw leven. Ze zorgen vaak voor onderstaande symptomen:

  • je snel afgewezen voelen
  • problemen met stress regulatie
  • intimiteitsproblemen
  • snel overwerkt zijn
  • moeite met het reguleren van gevoelens zoals….. angst, boosheid, schaamte, verdriet
  • een negatief zelfbeeld

En dit kost energie. Het put uit. Waardoor je niet jezelf bent. En het gevoel van geluk? Dat is er dan niet meer. Om inzicht te krijgen in jouw klacht en deze uit te doven maken wij gebruik van behandeltechnieken. Afgestemd op jou. Als mens en op je klacht.

Onze aanpak

Een persoonlijke en vooral laagdrempelige benadering. Dat illustreert de aanpak bij ons. Niet alleen tijdens de sessies. Maar ook in het contact daarbuiten. Immers soms kun je de behoefte hebben om even te bellen of te mailen. Omdat je gewoonweg even iets wilt delen.

Daar hebben wij binnen Persona, Gerda en Meindert, alle begrip voor. Want hulpverlenen is zoveel meer. Want je kunt niet altijd alles delen met degene die je lief hebt. En soms is er ook niemand met wie je iets zou kunnen of willen delen.

Spreekt onze begeleiding jou aan? Dan ontmoeten we je graag.

Aanpak en visie

Wil je meer weten over onze unieke en onderscheidende aanpak?

Social Media

Je vindt ons ook terug op Facebook en LinkedIn. Contact opnemen kan ook via onderstaand link.