Kamp je met angst en paniek klachten?

Wij bieden een angst en paniek behandeling die vooral persoonlijk en ervaringsgericht is. Al snel ben jij weer jezelf!

Kom langs in onze praktijk in Appingedam of Winschoten. Ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.

“Ik voelde mij zo angstig. Al in 1 sessie werd duidelijk waarom. Ik ben ontzettend blij dat ik door een goede vriend ben getipt over Persona. Ik heb mij direct op mijn gemak bij hun gevoelt en vooral ook begrepen.”

Renate W - Groningen

Angst en paniek dat put uit. Het ontregeld jou in je functioneren. Niet alleen jou. Doch ook vaak de mensen om je heen. Als geen ander weet ik, Meindert, want ze met je kunnen doen.

Persoonlijke ervaring met angst en paniek

‘Het licht niet uit doen hoor’.  Hoe vaak ik dit als kind niet riep naar mijn ouders. Dit wanneer ik naar bed werd gebracht. Met het licht bedoel ik de lamp op de overloop destijds. Deze angst, ik zou hem pas tig jaren later begrijpen en verwerken, kwam vrijwel iedere avond voorbij.

Zo kun je dus op zeer jonge leeftijd al gevoed worden door angst. Daardoor bij geen juiste aanpak kan dit je leven behoorlijk ontwrichten.

Hoe is dit bij jou? Ben jij angstig? Kamp je net als ik destijds met angst? Of ben je bang. Voortdurend bezorgd en bang dat je iets overkomt? Vaak ga je daardoor piekeren nietwaar. Het gevolg daarvan is dat je dan vaak iets niet meer durft. Het kan ook zijn dat je juist iets gaat vermijden. Dan zijn er vaak de bekende uitvluchten.  Zoals ik destijds “Nee, nog niet naar bed hoor’. Of  ‘Maar ik heb nog geen slaap’.

Effectieve behandeling

Gelukkig is er iets aan te doen. Persona heeft zich met name gespecialiseerd in de behandeling van angst. Een angst en paniek behandeling die is ontstaan vanuit een persoonlijke en…….  45 jaar praktijk ervaring. Persona kan dus zeker iets voor jou betekenen.

Dus wacht niet te lang. Kom langs in Appingedam of Winschoten. Des te langer je wacht des te groter is de kans dat de angst groeit.

Maak gratis kennis met ons

Van je angst af

Afstemming en taxatie

De behandeling van angst vraagt om een zorgvuldige intake en afstemming. Bij Persona begrijpen wij dit als geen ander. Door mijn gevoeligheid (Meindert) voel ik jou snel aan. Dit ondersteunt mij enorm in het duiden van je klacht(en). Naast deze afstemming is er de intake. Daarin besteden we aandacht aan:

 • wanneer je klacht(en) zijn begonnen
 • hoe je leven verliep voordat de angst ontstond
 • hoe lang de klachten er al zijn
 • of de angst klachten voorkomen in de familie lijn
 • het doorlopen van je levensgeschiedenis
 • uitgebreide voedingsanalyse

Behandelaanbod

De angst en paniek behandeling die bij jou wordt toegepast is persoonlijk.  Immers geen mens en klacht is gelijk. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om de juiste werkvorm te kiezen. Vaak is dat een combinatie van 1 van onderstaande therapievormen.

Angst ontwricht je leven

https://personapraktijk.nl/psychisch/angst-en-paniek-behandeling/angstige jonge vrouw

Ook ik, Meindert, heb al op zeer jonge leeftijd tot in mijn volwassenheid met angst geworsteld.  Dat was niet fijn. Waardoor ik ook nog eens niet goed werd begrepen. Daardoor heb ik, te lang, geworsteld met angst.

Kamp je met angstklachten? Dan herken jij je vast wel in 1 van onderstaande symptomen.

 • alsmaar nare gedachten hebben
 • duizeligheid
 • zweten
 • ademhalingsproblemen
 • hartkloppingen
 • paniek
 • somberheid
 • concentratieproblemen
 • druk op de borst
 • pijn in de buik
 • darmklachten
 • blaasproblemen

Die klachten zijn absoluut niet fijn. Maar door de behandeling die Persona biedt neemt dit al snel af. Omdat er vooral die persoonlijke ervaring is met angst. Er wordt niet gewerkt vanuit protocollen. Doch vanuit een zeer persoonlijke jarenlange ervaring met angst.

Binnen Persona begrijpen wij daardoor als geen ander wat angst en paniek met jou kan doen!

Angst gaat vaak van generatie op generatie over

Angsten kunnen onbewust in je worden geprogrammeerd. Bijvoorbeeld doordat je als kind ziet dan een ouder iets niet durft. Dan kun je het overnemen.

Maar het kan ook zijn dat angst van generatie op generatie overgaat. Dat noemen we ook wel transgenerationele overdracht. Zo komt binnen een tak van mijn familie veel angst voor. Een oma worstelde er al mee. Daarna een ouder en vervolgens ik.

Het zijn met name deze angsten die niet altijd even goed worden begrepen!

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie? Bel ons gerust of stuur een bericht. 

maak gratis kennis met ons