angstig, uitgeput, nerveus, somber, gespannen?

 Neem dan contact met ons op. We kunnen zeker iets voor jou betekenen.

Heb je psychische klachten?

Hoe zou het dan voor jou zijn wanneer je weer kunt genieten, leeft en jezelf bent?

Wellicht heb je het gevoel dat je de rust niet vindt. Je hoofd zich voortdurend roert door vele gedachten. Dat pijnlijke gevoelens of emoties zich manifesteren in je psyche en lichaam. Er spanningen zijn, schuldgevoelens of onzekerheid.  Of dat je al een poos niet lekker in je vel zit zonder dat je begrijpt waarom.  Jij daarin vastloopt en je machteloos voelt om dat te veranderen.

Je voortdurend moe en gestrest thuis komt van je werk. Daardoor er nauwelijks energie is voor thuis of je sociaal netwerk.  Je gaat mee in de flow van “zo hoort het” of ” anders dan “. Door dit alles geef je voorrang aan de behoeften en verwachtingen van anderen.  Want zit daar onder niet vaak angst? Om het niet goed te doen? Of dat je niet goed genoeg bent?

Leg je daarom de lat voor jezelf niet ontzettend hoog? Waardoor jij jezelf op de laatste plaats zet. Keer op keer. En maar door gaat…… en nog harder gaat rennen of je best gaat doen.

Daardoor ontstaan er vaak klachten. Herken jij je in 1 van onderstaande?

Hoe psychische klachten tot uitdrukking komen in je lichaam

Je lichaam reageert altijd wanneer er te lang psychische klachten zijn.  Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • nek- en schouderklachten
  • darmklachten
  • hernia
  • klachten rondom het hart
  • allergie of eczeem
  • ontstekingen

Zo is er dus een voortdurende wisselwerking tussen je psyche en lichaam.

Wij bieden gerichte behandeling om jouw klacht(en) uit te doven

Om je klacht succesvol te behandelen bieden wij onder andere onderstaande psychotherapeutische werkvormen. Welke vorm ingezet wordt is afhankelijk van je klacht en of jij ermee wilt werken. Maatwerk dus.

Cognitieve gedragstherapie

EMDR therapie

Interactieve zelfresonantie

Lichaamsgerichte therapie

Traumatherapie

Relatietherapie

Afspraak of meer informatie?

We staan je graag te woord. Je kunt ons daartoe bereiken op 1 van onderstaande telefoonnummers. Wil je graag dat wij je terugbellen? Vul dan het bel mij formulier in. Stuur je liever een bericht? Klik dan op onderstaande button.

Ja, ik wil een afspraak

Onze visie

Wij gaan uit van de samenhang tussen geest en lichaam. Daarnaast is je leefstijl erg belangrijk en van invloed op je welzijn. Wij zijn van mening dat je lichaam zich zelf kan herstellen mits het op een goede en gezonde wijze wordt benadert en verzorgt.

Wil je direct contact met ons?

Vul dan hieronder je telefoonnummer in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld

Of neem contact met ons op

locatie Appingedam: 0596 – 68 10 52
locatie Winschoten: 0597 – 72 68 06

Al een poos voelde ik me angstig. Samen met Meindert hebben we de angst verkent. In 1 sessie werd al duidelijk waar de angst vandaan kwam. Na enkele sessies is de angst verdwenen. Ik ben blij met de gemaakte keuze en beveel Persona van harte aan.

Angst

Altijd was er wel iets op mij aan te merken thuis. Nooit deed ik het voor mijn gevoel goed. Dit heeft mij opgebroken. Ik heb daarvoor hulp gezocht bij Persona en nu durf ik te zeggen dat ik er ook toe doe. Lieve Gerda en Meindert. Bij jullie heb ik me thuis gevoeld. Nooit had ik het gevoel dat ik niet werd begrepen. Bedankt voor alles.

Zelfbeeld

Nee zeggen? Ik durfde het niet. Ik stond altijd maar voor de ander klaar. Dit ging ten koste van mezelf. Ik stortte in. Hulp gezocht en kwam uit bij Persona. Ik heb er ontzettend veel baat bij gehad en het woordje nee heeft nu een heel andere betekenis gekregen.

Assertief

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.