Ontmoet jezelf door wandelcoaching

Wandel coaching is op een geheel andere wijze contact maken dan in een praktijk ruimte.

Welk traject past bij jou?

Wordt jezelf door wandelcoaching

Wandelcoaching is contact maken met jezelf in de natuur. Een mooie manier van werken. Althans wanneer dit bij jou past. We bieden een drietal verschillende trajecten. Deze hebben we hout, aarde en water genoemd.

Door in de natuur te zijn ontstaat er een ander contact in je lichaam. Door deze beweging komen resonantieprocessen sneller op gang. Waardoor je al snel tot inzicht. En tot verwerking komt. Daardoor kan iets kan worden afgesloten. En ontstaat er ruimte voor iets nieuws.

Wandelcoaching is een andere ervaring dan in een praktijkruimte. Of het ook bij jou past? Je kunt niet anders dan ervaren. Wandelcoaching is gezond voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast voor het helen van bepaalde klachten.

Benieuwd of het ook voor jou geschikt is? Trek je schoenen aan en wandel met ons mee.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.

De zuurstof van de bomen de adem voor je lichaam

Het wandel coach traject HOUT voert door een landschap omgeven door bomen. Bomen hebben een speciale uitwerking. Daarnaast trekken hun zich niets aan van hoe ze eruit zien. Ze zijn altijd zich zelf.

Hoe is dit bij jou? Ben jij wel jezelf? Of doe je er alles aan om aardig gevonden en een goede indruk achter te laten?  Hoe diep ben jij geworteld? Ben je autonoom? Durf jij voor jezelf op te komen? Sta je met beide benen stevig op de aarde? Hoe ga je om met tegenslag? Voel jij je eenzaam? Heb je moeite om je te verbinden?

Het water …. als de emoties en gevoelens die door je stromen

Het wandeltraject water zorgt voor deining. Net als in het water. Water. Je kunt er niet zonder. Sterker nog je bestaat voor 60% uit water. Door te wandelen langs het water kom je in beweging. Dat wat in jou om aandacht vraagt gaat stromen.

Hoe flexibel ben jij? Of ben je soms star? Waarom leef je zo in je hoofd? Wat maakt dat jij je hart niet durft te volgen? Durf jij jouw emoties en gevoelens wel te laten zien? Of heb je juist moeite met bepaalde gevoelens? Heb je moeite met verteren? Hou je vaak iets vast? Is loslaten moeilijk voor je? En wat benauwd je? Wat is je grootste angst? Heb je moeite met intimiteit? Loop je vast in relaties?

Reserveer hier jouw trajcect

Aarde ……. de plek van jouw bestaan

Het wandeltraject aarde is de vaste grond onder je voeten voelen. De aardse energie die door je lichaam stroomt voelen. Deze voedende energie die je helpt om bewust stappen te zetten. 

Contact maken van uit stevigheid. Weten wat je wilt. Echter niet door een ander te pleasen. Maar je eigen wil vormgeven.  Heldere en duidelijke grenzen kunnen neerzetten. De zin van je bestaan ervaren. Hoe komt het dat je energie lekt? Wat maakt dat jij je altijd moe voelt. Wat onderdrukt je levenskracht? Wat maakt dat jij je niet kunt losmaken? Waarom is iets nieuws ontdekken zo bedreigend voor je? Wat houdt je vast. Ben je echt zo’n control freak?