Wij zijn Gerda van Bruggen en Meindert Telkamp

 

Al bijna 30 jaar delen wij relationeel het leven met elkaar. Binnen het werkveld vullen wij elkaar naadloos aan. Er is een overlap doch een ieder heeft zijn eigen specialisaties.

Wees welkom als mens en met wat in jou om aandacht vraagt.

We ontmoeten je graag bij ons in Appingedam of Winschoten.b

personapraktijk.nl/ gerda van bruggen/ orthomoleculair therapeut

Gerda van Bruggen

 Ik ben Gerda van Bruggen

Binnen Persona ben ik werkzaam als Orthomoleculair Epigenetisch therapeut en Orthomoleculair Hormoon therapeut. Daarnaast richt ik mij op chronische pijn klachten.

Ik kan ongetwijfeld iets voor jou betekenen wanneer je hulpvraag zich richt op een disbalans in je lichaam. Hierbij kun je denken aan  lichamelijke problemen, hormonale disbalans, gewichtsproblematiek, chronische pijnklachten.

Ik (Gerda van Bruggen- werkzaam bij Persona Praktijk) ben aangesloten bij de CAT als CAT-vergoedbaar therapeut waardoor mijn diensten worden vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars.

Prestatiecode 24000 -Orthomoleculaire therapie

Prestatiecode  24005 – Natuurgeneeskundige therapie

Praktijk locatie:

Rootveld 15, 9903 CB Appingedam

Blijhamsterstraat 19, 9671 AS Winschoten

Gerda@personapraktijk.nl

Telf: 06-41520109

KvK: 02081075 / BTW NL001364717B51

GAT schild

personapraktijk.nl/afspraak maken/ logo beroepsvereniging CAT

Meindert Telkamp

Hoi ik ben Meindert.  

Ik heb psychosociale wetenschappen gestudeerd. Daarnaast heb ik aanvullende cursussen en trainingen gevolgd in o.a. lichaamswerk en traumatherapie zowel binnen als buiten Nederland. Als mens voel ik me verbonden met alles wat leeft.  Het Boeddhisme is voor mij een kompas in het leven. 

Wanneer je kampt met psychosociale, psychische en /of traumatische klachten dan kan ik zeker iets voor je betekenen. 

Als geen ander heb ik ervaren hoe trauma doorwerkt binnen een familiesysteem. En hoe dit van invloed is in de ontwikkeling en vorming van je als mens.  

Ik ben aangesloten bij de NFG en de RBCZ . Waardoor mijn diensten worden vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars indien je aanvullend bent verzekert.   

personapraktijk.nl/afspraak maken/ logo beroepsvereniging NFG