Skip to main content

Over ons, de praktijk en …….. wat wij voor jou kunnen betekenen

Onze praktijk is destijds ontstaan vanuit een droom. Om vanuit onze eigen persoonlijke ervaringen iets te kunnen betekenen voor de ander. En vooral ook dat gezondheidszorg anders kan en moet.

Wij werken vanuit een holistische liefdevolle mens visie. Het is zo ontzettend belangrijk de mens als een geheel te zien. Waarin psyche en lichaam voortdurend samenwerken. En jij als mens verbonden bent met anderen in tal van levensgebieden.

Het is zo ontzettend belangrijk dat wij jouw hulpvraag begrijpen. En vanuit onze ervaring en kennis ons daarop afstemmen. Waardoor er uiteindelijk in jou een gezondere kwaliteit van leven ontstaat. En jij aan het einde van jouw traject kunt zeggen: het was de moeite waard.

Wij zijn breed geschoold. Daarnaast immer bezig met ontwikkeling in ons vakgebied. Door het volgen van gerichte scholing, training en literatuurstudie. We maken deel uit van intervisie groepen en volgen zo nodig supervisie.

Binnen ons werkveld werken wij nauw samen met een gespecialiseerd laboratorium voor uitgebreid bloedonderzoek. Daarnaast met een apotheek die op een natuurlijke wijze complexen bereid gericht op jouw klacht(en).

Tot slot. Persona betekent dat wij onze IKIGAI hebben gevonden.  Een levensmissie waarin we vanuit ons hart leven en werken.

personapraktijk.nl/ gerda van bruggen/ orthomoleculair therapeut
HOI………. ik ben Gerda van Bruggen

Heel graag stel ik mij even aan jou voor

Binnen Persona ben ik werkzaam als Epigenetisch – Orthomoleculair therapeut. Een beroep wat helemaal bij mij als mens past. Waarin ik mijn expertise en mijn eigen ervaringen met elkaar kan verbinden.

Ik vind het echt fantastisch om te koken. En in het weekeinde kan ik mij daarin helemaal uitleven. Heerlijke echte en gezonde gerechten bereiden.

Een hobby is mijn kruidentuin. Waar ik vele kruiden en fruitsoorten teel. Ook geniet ik volop van onze bloementuin. De kleuren, geuren en vormen. Voor mij is dit helemaal genieten. Daarnaast ben ik graag onderweg, samen met Meindert, op de fiets om te genieten van datgene wat ik ervaar.

Ik kan ongetwijfeld iets voor jou betekenen wanneer je hulpvraag zich richt op een disbalans in je lichaam. Hierbij kun je denken aan  lichamelijke problemen, hormonale disbalans, gewichtsproblematiek, chronische pijnklachten.

Ik ben aangesloten bij de CAT als therapeut waardoor mijn diensten worden vergoed. Door vrijwel alle zorgverzekeraars bij een aanvullende zorgverzekering.

personapraktijk.nl/over ons/ meindert

En ik ben Meindert

Iedere droom begint met een dromer. Zo was mijn droom ooit een eigen praktijk. En dat is 20 jaar geleden begonnen na een zware depressie. Toen kreeg het leven een andere richting. Naast mijn baan als laborant destijds ben ik een 4 jarige opleiding tot therapeut gaan volgen. Hierna had ik het geluk dat ik mijn stage kon volgen in de psychiatrie waarna ik er een baan kreeg aangeboden. Daar heb ik 5 jaren gewerkt en veel geleerd over het mens zijn.

Maar ook van de mensen, in de afgelopen 20 jaar, die het vertrouwen in mij schonken. Ieder mens en hulpvraag is uniek en dat is ook hoe ik het ambacht van therapeut beoefen. Geen protocollen doch maatwerk.  Iedere dag is voor mij een geschenk. Waarin ik vol enthousiasme en passie mijn werk beoefen en vorm geef.

Ik ben helder voelend. In de praktijk betekent dit dat ik jou daardoor snel in contact kan brengen met dat wat in jou om aandacht vraagt.

Naast mijn werk ben ik ontzettend graag in de natuur. Wandelend, fietsend of joggend. De natuur is voor mij dan ook helend en een inspiratiebron. Dit was als kind voor mij al een belangrijke helende ervaring. Al vanaf mijn negende jaar maak ik muziek en nog dagelijks beoefen ik dit. Daarnaast luister ik er ontzettend graag naar.

Een andere hobby is onze tuin. Graag vertoef ik daarin om mij te ontspannen en te creëren. En fiets ik graag met Gerda in binnen- en buitenland. Wat echt een  gemeenschappelijke passie is.

Het holisme en spiritualiteit zitten verweven in mijn leven. Ik ben me ervan bewust dat alles onlosmakelijk met elkaar is verbonden vanuit liefde. En vanuit die visie leef en werk ik.

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NFG en RBCZ. Waardoor mijn diensten worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Call Now Button