Skip to main content

Zijn jullie op zoek naar een relatietherapeut in Winschoten?

Dan kom ik graag met jullie in contact
personapraktijk.nl/relatietherapie Winschoten/Julian Hulst

Relatietherapie is een waardevolle stap

Een partner waar je je door gezien, begrepen en geaccepteerd voelt is een grote rijkdom. Het geeft je de ontspanning en kracht om te bloeien, je beste zelf te zijn. Elke langere relatie kent periodes dat het minder gaat, dat je elkaar niet begrijpt en je verwijdering of eenzaamheid voelt. Soms ben je in een vicieuze cirkel beland en ontstaat er een patroon waarin wantrouwen of verwijten opspelen waar je samen niet meer uitkomt. Er kunnen problemen ontstaan op het gebied van seksualiteit, verslaving, opvoeding van kinderen of er ontstaat twijfel aan een relatie. Hiermee ga je in therapie aan de slag.

Als je dit leest betekent het dat je de moedige stap hebt gezet dit te erkennen en het biedt ook een kans uiteindelijk tot een hechtere band, een diepere intimiteit te komen.

Verbindt de liefde jullie nog? Ervaren jullie belemmeringen in de communicatie? Willen jullie weer zicht krijgen op je behoeften, zoek je diepgang en verbinding? Of overwegen jullie op een respectvolle manier je eigen weg te gaan? In zo’n geval kan relatietherapie een waardevolle stap zijn!

Om een neutrale positie te behouden, hanteer ik enkele basisregels:

  • We communiceren in principe samen, delen alle e-mails, huiswerkopdrachten of brieven in CC aan elkaar. Alleen tijdens de intakefase kan een individueel gesprek nodig zijn.
  • We volgen zoveel mogelijk de regels van geweldloze communicatie.
  • We kijken samen naar de belangen en behoeften van eventuele kinderen bij het stellen van doelen.
pesonapraktijk.nl/relatietherapie in winschoten/koppel

Over mij

Ik ben Julian Hulst, geboren in 1969 in Amsterdam uit een Nederlandse vader en een Chinees-Indische moeder. Op het gebied van relaties heb ik gedurende mijn leven vrijwel alle denkbare fouten gemaakt. Momenteel geniet ik van een samengesteld gezin met stief-, pleeg- en eigen kinderen en een liefdevolle partner. Ik woon in Sappemeer met mijn pleegdochter van 17 en mijn dochter van 7. Mijn interesses variëren van koken tot lezen en van dansen tot kamperen.

Sinds dertig jaar werk ik in de zorg. Aanvankelijk als verpleegkundige en de laatste 18 jaar als Verpleegkundig Specialist en praktijkordersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk. Vanaf 2022 ben ik ook in de verslavingszorg gaan werken. Ik haal mijn voldoening uit het ondersteunen van mensen bij het oplossen van hun problemen. Vaak zijn de antwoorden bij stellen zelf al aanwezig, maar lukt het ze niet om (samen) tot werkbare oplossingen te komen. Mijn opleiding en ervaring daarvoor inzetten ervaar ik als een eer.

Mijn missie

Mijn missie is je uit te dagen om vanuit een betere verbinding met jezelf en je eigen behoeften een ander perspectief op je partner te ontwikkelen. Hierdoor kom je tot meer acceptatie maar ook tot meer verbinding en begrip voor elkaar.

Als ‘verbandmeester’ wil ik jullie helpen her- verbinden, helderheid scheppen in jullie behoeften en perspectieven, door kijken naar patronen in jullie relatie en jullie hechtingsstijl verkennen. Dit doe ik in eerste instantie door goed te luisteren. Zo kunnen we samen onderzoeken waarin jullie je niet gehoord voelen en ontdekken wat nodig is om op het pad van liefde verder te gaan. Het kan zijn dat dit een andere vorm blijkt te zijn, want het doel is om het contact met jezelf én dat met elkaar te verbeteren.

Ik maak gebruik van methoden uit de systeemtherapie, IBCT, geweldloze communicatie, Emotionally Focused Therapy en Acceptance and Commitment Therapy. Mijn benadering wordt ondersteund door het werk van onder meer Esther Perel, Hannah Cuppens, Sue Johnson, Jan Geurtz en Marianne Williamson.

Praktische informatie:

Tarief:

een intake of sessie van 60 minuten kost €100,-. Helaas wordt dit doorgaans niet vergoed door de meeste verzekeraars, maar het is de beste investering in levensgeluk die je kunt doen! Vaak  zijn 10 sessies voldoende. Bij complexere problemen, bijvoorbeeld met kinderen, kan dit meer zijn. Het is ook mogelijk om sessies van 1,5 uur in te plannen (bij IBCT gebruikelijk) voor €140

Overige informatie

Julian Hulst, MSc.

Verpleegkundig Specialist AGZ en POH-GGZ

Bedrijf: Nature & Nurture Noordbroeksterstraat 162 9611BL Sappemeer

E-mail: natureennurture@gmail.com Telefoon: 06-12469906

BTW-id nummer: NL002862662B91 KVK nummer: 85559369 BSN nummer: 155886285

Kwaliteitsregister art.14 wet BIG, BIG nummer: 79047047730

Pers. AGB code: 91000118, N&N AGB code: 91017540

Kwalificatiecode: 9135 IBAN: NL69ASNB8832638045

Beroepsverenigingen V&VN VS / Nu ’91 / VvAA /

Klachtenregeling zorg aansluitnummer 11107694 ZZP Nederland

Call Now Button