Wij kijken vanuit een complementaire blik naar jouw klacht(en)

Lees eens verder……. en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.

We ontmoeten je graag in Appingedam, Winschoten of tijdens een wandelgesprek

gerda van bruggen en meindert telkamp werkzaam in Appingedam en Winschoten bij Persona

  Wil jij van je klacht af?

  Kies dan voor onze unieke aanpak.
  Vul je telefoonnummer in. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug

  Of neem contact met ons op

  locatie Appingedam: 0596 – 68 10 52
  locatie Winschoten: 0597 – 72 68 06

  Of het nu lichamelijk is of psychisch.

  Als je de mens als geheel wilt bekijken is het antwoord simpel: allebei

  (bram-bakker – psychiater)

  Je kunt op verschillende manieren naar een klacht kijken. Wij zien een klacht als een uitingsvorm. Iets in jou vraagt om aandacht. Om dat te begrijpen dat zien wij als onze uitdaging.

  In onze aanpak en visie zien wij jou als een ‘geheel’. We dienen je klacht(en) te begrijpen in het licht van jouw ontwikkeling. Daarnaast zijn er de omgeving- en generationele factoren. Dit maakt waarom wij kiezen voor een holistische integrale benadering. En  wij daardoor juist onderscheidend werken.

  We zien jou vooral als mens met een unieke hulpvraag

  Mens kunnen zijn binnen onze praktijk is voor ons een belangrijke waarde. Je bent geen nummer of een klacht bij ons. We plakken geen etiket op je doch zien je als mens die geconfronteerd wordt met iets waarvoor je hulp zoekt.

  De inrichting van onze praktijkruimte hebben we met zorg gericht. Niet klinisch doch persoonlijk.

  Een complementaire aanpak

  Het unieke binnen onze praktijk is dat we meerdere disciplines aanbieden. Gerda kijkt vanuit een orthomoleculaire blik naar jouw klacht.  Naar schatting ontstaan  vele lichamelijke klachten in de darmen. Een gezonde darmhuishouding en een gezond voedingspatroon zijn daarin ontzettend belangrijk. Daarnaast kan een hormonale disbalans voor de nodige onrust zorgen.

  Meindert kijkt vanuit een psychologische en transgenerationele blik naar jouw klacht. In zijn aanpak is er altijd aandacht voor het brein en lichaam. In het licht van jouw ontwikkeling maar ook vanuit eerdere generaties.

  In onze ogen is geen klacht gelijk

  Jouw lichaam bestaat uit 50 triljoen cellen. Cellen die voortdurend met elkaar communiceren en dus samenwerken.  Vindt in deze samenwerking stagnatie plaats dan ontstaan er gezondheidsklachten.

  Jouw lichaam is daarnaast verbonden met mensen. Waar je mee samenwerkt en omgaat. Daarnaast is je lichaam gevoelig voor hoe gezond je leeft. Je voedingspatroon, beweging, ontspanning etc.  Elk lichaam streeft naar een vorm om zich juist goed voelen.

  holisme PNEIZo vormen jouw lichaam, je bewustzijn, omgeving en interacties met anderen een complex geheel. Dit betekent dat je een klacht altijd dient te zien in het startpunt van dat geheel.

  Een klacht is in onze ogen een uiting van onvrede ergens in dat systeem. Het is een symptoom. De harmonie is verstoort waardoor onvrede in het lichaam ontstaat. Iets vraagt om aandacht. Onze aanpak is juist daarop gericht.

  Hoe de klacht ook tot uitdrukking komt. Het zijn de interacties met andere lichaamssegmenten en je omgevingsfactoren.  Daarnaast zijn er je genen die gevoelig zijn voor die omgevingsfactoren. Daardoor vaak klachten veroorzaken.  Zo is je gezondheid een voortdurende spiegeling vanuit deze peilers.

  Wij kunnen het nodige voor je gezondheid betekenen

  Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.