Skip to main content

We horen het zo vaak. Door de fibromyalgie is mijn leven en dat van mijn gezin verandert. Ik ben niet meer die vrouw of man zoals ik eerder in het leven stond. Wanneer je kampt met fibromyalgie dan heeft dit vaak een grote impact op je levenskwaliteit:

 •  moeite met de huishoudelijke taken
 •  moeite met het doen van je boodschappen
 •  het onderhouden van je tuintje is je teveel
 •  het op visite gaan bij een goede vriend of vriendin. Het lukt je niet altijd meer.
 •  alle dagen heb je pijn en ben je vermoeid
 •  je kunt minder genieten
 •  je hebt moeite met het in- of doorslapen
 •  lekker een boek lezen? Het lukt je niet meer.
 •  er is niet altijd even begrip in hoe jij je voelt
 •  stemmingswisselingen of perioden van somberheid

fibromyalgie

Onbegrip binnen je werk, thuis of in je vriendenkring

Vooral het onbegrip, in de werksituatie, thuis of bij vrienden stuit op weerstand. Die weerstand zorgt voor stress en dat zorgt weer voor een druk op je klachten. Met name in de werksituatie is er vaak die harde realiteit. Vaak heeft men, leidinggevende of eigenaar, onvoldoende begrip voor je klachten waardoor jij je grenzen overschrijdt. Met als gevolg nog minder energie en nog meer pijn waardoor je thuis niet meer die dingen kunt doen die je graag wilt doen.

Maar als je niet buitenhuis werkzaam bent dan ook kom jij je zelf tegen nietwaar.  De werkzaamheden binnen of buiten het huis vallen je vaak zwaar. Vaak moet je nee zeggen. Je trekt het gewoon niet. Balen of jezelf veroordelen, komt vaak voorbij. Wat heel erg begrijpelijk is. Immers je wilt zo graag en vindt het o zo leuk om samen met je familie, vrienden of kennissen iets te ondernemen. Maar die pijn en verminderde energie staan het vaak niet toe. Dan is het leven niet altijd even fijn. Zwaar zelfs wat wij met regelmaat te horen krijgen wanneer men zich bij ons aanmeldt.

Goede ervaring

Wij hebben al ca. 10 jaar goede ervaring in het behandelen van fibromyalgie.  Naast lichaamsgerichte behandeling, bieden we praktische, desgewenst psychosociale, ondersteuning met als gevolg dat je klachten verminderen.  Wat je gaat merken is dat jij je op termijn fitter gaat voelen en een stuk energieker wodt. Daarnaast ga je ervaren hoe je anders met jezelf omgaat waardoor je levenskwaliteit verbetert.

Dus minder pijn, meer energie, afname van aanverwante klachten. Kortom een betere kwaliteit van leven.  We hebben zelfs ervaren dat fibromyalgie in zijn geheel kan uitdoven.  Met name bij vrouwen in de leeftijd van 18-30 jaar komt dit met regelmaat voor.

Kom langs

Voor een gratis kennismakingsgesprek om te ervaren wat wij voor jouw gezondheid kunnen betekenen.

Bel ons of stuur een bericht.

Kennismaken met onze praktijk.

Dat is gratis en duurt ca. 30 minuten.

Wil je meer weten over fibromyalgie?

  Wil je graag dat wij je bellen?

  Vul dan hieronder je telefoonnummer in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld

  Call Now Button