Een juist voedingsadvies is erg belangrijk voor een goede gezondheid. De methode oerslank ondersteunt je daarin.

Gezonde voeding is mede gezond blijven

 Een juist voedingspatroon kan vele aandoeningen helpen voorkomen, verzachten of genezen.

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” is misschien wel de bekendste uitspraak van Hippocrates. Hij was er stellig van overtuigd dat gezonde voeding de basis is van een goede gezondheid. En dat gezondheidsklachten kunnen worden behandeld met voeding.

 

Een juist voedingsadvies zorgt voor gezonde cellen. De bouwstenen van je lichaam

Levensmiddelen leveren alle bouwstenen die nodig zijn voor groei, reparatie en ontwikkeling van het lichaam. Als deze bouwstenen optimaal worden aangeleverd dan functioneren de cellen gezond. Echter als belangrijke voedingsstoffen ontbreken dan worden bepaalde stofwisselingsprocessen bemoeilijkt.

Om al die triljoenen cellen gezond te laten functioneren. Daar heb je zelf een belangrijk aandeel in. Door een gezond voedingspatroon. Een gezonde leefstijl. Voorts zorg te dragen voor een gezonde balans tussen spanning en ontspanning. Wordt aan 1 van die voorwaarden niet voldaan dan werken de cellen minder efficiënt. Daardoor ontstaan vaak tal van gezondheidsklachten.  Om deze te doen afnemen maken we gebruik van een tweetal werkvormen.

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie richt zich op preventie en herstel van je klacht(en). Deze therapie vorm maakt gebruik van het zelfgenezend vermogen van het lichaam met behulp van alle benodigde bouwstoffen. Een juiste voeding is daarbij van het allergrootste belang. Hiervan gaat een sterk preventieve en curatieve werking uit.

Orthomoleculaire therapie kan een interventie zijn op het hormonale vlak. Daarnaast op het niveau van neurotransmitters, het spijsverteringskanaal, de darmflora, de bloedsuikerspiegel, het immuunsysteem en het bewegingsapparaat. Ook zijn er raakvlakken met de psyche.

 

Oerslank, de individuele routeplanner naar een gezond en slank lichaam.obesitas

Tob je ook zo met je gewicht? Je probeert van alles en het lukt je maar niet?  De methode Oerslank richt zich op:

  • hoe of het komt dat je lichaam vet vast blijft houden
  • hoe je stofwisseling optimaal kan verlopen

Daardoor gaat je lichaamsgewicht zich herstellen en ga jij je vitaler voelen.

 

Afspraak of eerst kennismaken

Wil jij graag je gezondheid optimaliseren? Je voedingspatroon eens onder de loep nemen? Begrijpen waarom jij niet afvalt? Neem dan gerda van bruggencontact met mij op. Ik ben binnen Persona werkzaam als voedingsdeskundige, Oerslank coach en orthomoleculair epigenetisch therapeut.

Onze visie

Wij gaan uit van de samenhang tussen geest en lichaam. Daarnaast is je leefstijl erg belangrijk en van invloed op je welzijn. Wij zijn van mening dat je lichaam zich zelf kan herstellen mits het op een goede en gezonde wijze wordt benadert en verzorgt.

Wil je direct contact met ons?

Vul dan hieronder je telefoonnummer in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld

Of neem contact met ons op

locatie Appingedam: 0596 – 68 10 52
locatie Winschoten: 0597 – 72 68 06

Een simpele wijze in mijn kookgedrag zorgde er al voor dat ik me gezonder en meer vitaler ging voelen. Nooit had ik hier zelf aan gedacht.

Mijn lichaamsgewicht hield me altijd bezig. Ik had het idee dat ik mijn lichaam nooit begreep. Door een aantal sessies bij Gerda viel het kwartje. Ik begon af te vallen en ook enkele lichamelijke klachten verdwenen. Ontzettend blij ben ik met dat ene telefoontje.

Altijd had ik die pijn in mijn gewrichten. Door Gerda heb ik het advies gekregen om een bepaald supplement te gebruiken. Het is ongelofelijk maar na verloop van tijd namen de klachten af. Thans ben ik vrij van die vervelende gewrichtspijn.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. We staan je graag te woord.